Canada Goose

Parka - Chateau Parka Black
€ 1,250.00

Canada Goose

Parka - Chateau Parka Black
€ 1,250.00

Selecteer maat

S
M
L
XL
XXL
Selecteer Maat
Geselecteerde maat is niet op voorraad

Beschrijving

Wil je echt een fijne jas voor de winter, dan is deze parka van Canada Goose perfect! De jas heeft een voering van dons en is daarmee geschikt voor temperaturen tot -20 graden. De jas is daarnaast afgewerkt met elastische banden bij de mouwen en een hoge kraag, zodat er geen koude wind bij kan.

Door de waterafstotende coating en de vaste capuchon blijf je ook droog in een regenbui. De capuchon heeft ook een extra verlengstuk, die je kunt vervormen met het stuk ijzerdraad. De capuchon blijft zo in de perfecte vorm staan. Je kunt dit verlengstuk er ook afhalen met de rits.

De parka sluit met een rits en knopen en is voorzien van diverse zakken. Op de linkermouw is de Canada Goose patch zichtbaar.

Canada Goose bij Rico Moda

Het merk Canada Goose is dit seizoen nieuw bij Rico Moda. De collectie van het merk kenmerkt zich door parka’s en donsjassen die bestand zijn tegen de meest koude temperaturen. Het merk, opgericht door Sam Tick, zette voet aan de grond in de jaren ’50. De collectie bestond toen nog uit wollen vesten, regenjassen en sneeuwscooter pakken. De collectie is door de jaren heen erg veranderd. Bij Rico Moda vind je parka’s, donsjassen en accessoires van Canada Goose.

Recent bekeken