Canada Goose

Gewatteerde jas - Lodge Atlantic Navy
€ 725.00

Canada Goose

Gewatteerde jas - Lodge Atlantic Navy
€ 725.00

Selecteer maat

S
M
L
XL
XXL
'Selecteer 'Maat
Geselecteerde maat is niet op voorraad

Beschrijving

Deze water- en wind afstotende donsjas van Canada Goose is de ideale jas voor temperaturen vanaf 10 graden. De jas heeft een donkerblauwe matte finish.

De jas is gevuld met eendendons en is daarom erg licht. Door het gebruik van de eendendons en veren zorgt het ervoor dat de jas warm is en isolerend werkt. Ook is de jas van onder aan de achterkant afgewerkt waardoor er nog meer warmte binnen de jas wordt gehouden.

Op de linker mouw is het logo van Canada Goose te vinden en op de linker borst bevindt zich nog een rits met een extra zak.

Canada Goose bij Rico Moda

Het merk Canada Goose is dit seizoen nieuw bij Rico Moda. De collectie van het merk kenmerkt zich door parka’s en donsjassen die bestand zijn tegen de meest koude temperaturen. Het merk, opgericht door Sam Tick, zette voet aan de grond in de jaren ’50. De collectie bestond toen nog uit wollen vesten, regenjassen en sneeuwscooter pakken. De collectie is door de jaren heen erg veranderd. Bij Rico Moda vind je parka’s, donsjassen en accessoires van Canada Goose.

Recent bekeken producten