PANTALONS VOOR HEREN

PANTALONS VOOR HEREN

PANTALONS VOOR HEREN

Een goede broek is een must voor iedere man. Ze vormen de basis voor je hele outfit. Veel mannen hebben talloze jeans in hun garderobe, maar ook een pantalon mag niet ontbreken. Deze broek is niet gemaakt van denim, maar van verschillende soorten stof die er allemaal de neiging hebben om soepel te vallen.

Je hebt 21 van de 21 gezien

PERFECT VOOR WERK

Over het algemeen staan pantalons bekend als chique kledingstukken die vooral geschikt zijn voor op de werkvloer. Daar kan je ze ook prima voor gebruiken. Combineer een wijdere pantalon met een kwalitatief overhemd en je komt altijd netjes voor de dag. Houd de broek rustig en kies voor een shirt met een opvallende kleur of een mooie print om het speels te houden.   

VOOR IEDEREEN EEN DESIGNER PANTALON

Of je ze nu strak en taps toelopend of losser wilt, onze selectie pantalons heeft voor elk wat wils. Shop bij Rico Moda pantalons met patronen, pastelkleuren of grijze broeken die perfect zijn voor speciale gelegenheden. Er is een enorm aanbod van verschillende soorten broeken om uit te kiezen. Wil je laten zien dat je serieus bezig bent met je carrière? Ga dan op zoek naar een pantalon met wijde pijpen waarvan de rechte broekspijpen los om je benen vallen.

PANTALONS VOOR ELK SEIZOEN

In de zomer is een linnen paar perfect, maar je kunt ook voor een wollen broek gaan. Pantalons hebben ook een kenmerkende vorm. De broekspijpen zijn recht en worden meestal smaller bij de enkels. In de winter draag je liever een herenpantalon van een wat dikkere stof. Bij warm weer kun je natuurlijk niet in een korte broek naar kantoor, maar een heren zomer pantalon kan wel en zit ook bij hogere temperaturen comfortabel.