COLBERTS VOOR HEREN

COLBERTS VOOR HEREN

COLBERTS VOOR HEREN

Bij Rico Moda vind je diverse colberts van exclusieve merken voor heren. Combineer je colbert met een mooie pantalon voor een compleet kostuum, geschikt voor een feestje of zakelijke gelegenheid. Trek je colbert aan met een stoere jeans voor een meer casual chic look.

Je hebt 18 van de 18 gezien

EXCLUSIEVE COLBERTS BIJ RICO MODA

De colberts in de collectie van Rico Moda zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Naast de klassieke colberts in de kleuren zwart en blauw, zien we elk seizoen ook meer bijzondere modellen terug. Katoenen colberts met extra zakken of juist wollen colberts met een lichte print. Met de verschillende exclusieve colberts creëer je een unieke look! Designer colberts zijn een van de meest populaire modetrends van de laatste jaren. Er zijn veel redenen waarom ze zo populair zijn geworden. Een van de belangrijkste redenen is dat ze met alles kunnen worden gedragen - van jeans tot een chino, waardoor ze zeer veelzijdig zijn.  

EINDELOOS STYLEN

Colberts zijn een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je outfit. Ze zijn ook erg veelzijdig, dus je kunt ze met verschillende soorten overhemden dragen. Colberts kunnen worden gedragen als onderdeel van een pak of dresscode, of ze kunnen worden gedragen met een spijkerbroek en een t-shirt. 

Colberts bieden traditioneel meer bescherming tegen weersomstandigheden dan een gewoon jack en worden als formeler beschouwd dan andere stijlen. Colberts zijn er in veel verschillende stijlen, zoals zakken met enkele rij knopen, dubbele rij knopen of zelfs opgestikte zakken.