BOMBERJACKS VOOR HEREN

BOMBERJACKS VOOR HEREN

BOMBERJACKS VOOR HEREN

Een bomberjack is een veelzijdige jas waar we allemaal dol op zijn. Je kunt hem over een hoodie dragen of combineren met je favoriete chino's. Stap in onze selectie bomberjacks voor heren bij Rico Moda en bereid je voor op seizoenswisselingen, casual-meets-smart stijlen en gewatteerde ontwerpen, zowel praktisch als stijlvol.

Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score

Je hebt 25 van de 25 gezien

EEN MUSTHAVE VOOR IEDERE MAN

Het bomberjack voor heren is een van de beroemdste jassen ooit gemaakt. In de jaren negentig kwam je de jas vooral tegen in de gabbercultuur, nu is hij populair bij de moderne, zelfverzekerde man. Het originele bomberjack is gemaakt voor gevechtspiloten in de Tweede Wereldoorlog, omdat cockpits vaak niet volledig afgesloten waren. Warme bomberjacks beschermden de piloten tegen de wind, koude temperaturen en bijtende kou. Destijds waren ze van leer en voorzien van een warme bontkraag. Later werd er ook een bomberjack voor heren gemaakt van nylon en polyester. Dit droeg bij aan meer bewegingsvrijheid. Dit maakt deze jas een musthave voor iedere man. 

PERFECT TE COMBINEREN

Combineer de jas bijvoorbeeld met een stoere jeans en veterschoenen of laarzen voor een avontuurlijke en sfeervolle look. Ga je voor een Amerikaanse baseball look? Een paar sneakers onder het bomberjack werkt altijd goed. Dankzij het volume van een bomberjack lijk je al snel wat wijder dan je in werkelijkheid bent. Dit is zeker niet onbelangrijk voor een stoere look.