JEANS VOOR HEREN

JEANS VOOR HEREN

JEANS VOOR HEREN

Bij Rico Moda vind je altijd de nieuwste jeans van de beste merken. Ga je voor een destroyed jeans of juist meer een klassieke look? Met ons uitgebreide aanbod jeans van verschillende designer merken zit de perfecte jeans er zeker bij.

Je hebt 24 van de 83 gezien

Toon meer

EXCLUSIEVE JEANS BIJ RICO MODA

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte jeans, dan is de pasvorm erg belangrijk. Een slim fit jeans valt bijvoorbeeld strakker rond de bovenbenen, terwijl een skinny jeans toelopende broekspijpen heeft. Daarnaast zijn er ook verschillende keuzes in wassings. Met een destroyed jeans creëer je een stoerdere look, terwijl een plain jeans ook prima onder een nettere look kan. Bekijk het aanbod van exclusieve jeans in onze webshop, of kom eens langs in onze Rico Moda Store in Goes om de juiste jeans te passen.

DESIGNER JEANS ZIJN EEN MUSTHAVE

Designerbroeken zijn broeken die gemaakt zijn door een designer of merk. Ze hebben meestal een aantal kenmerken waardoor ze zich onderscheiden van gewone jeans, zoals luxe stoffen, speciale ontwerpelementen en geweldige pasvorm.

Designer jeans zijn een musthave voor elke collectie. Ze worden vaak gezien als een statussymbool en niet zomaar een gewoon kledingstuk. Designer jeans zijn er in veel verschillende stijlen, kleuren en merken. Designer jeans bij Rico Moda zijn altijd afkomstig van ontwerpers in dienst van de beroemde modehuizen als Denham, Jacob Cohën en Tramarossa.