SNEAKERS VOOR HEREN

SNEAKERS VOOR HEREN

SNEAKERS VOOR HEREN

Sneakers lopen heerlijk! Een sneaker staat mooi onder een jeans of een pantalon, of gewoon lekker onder je sweatpants. Bij Rico Moda hebben we een mooie selectie aan sneakers, voor iedereen wat!

Je hebt 24 van de 81 gezien

Toon meer

EXCLUSIEVE SNEAKERS BIJ RICO MODA

Een sportieve sneaker mag absoluut niet in jouw garderobe ontbreken! Daarom hebben we bij Rico Moda een groot aanbod aan sneakers van exclusieve merken. Sneakers geven direct een sportieve look aan jouw outfit, maar zelfs onder een chino of pantalon kan een sneaker gaaf staan. Door de verschillende modellen en kleuren zit er vast een exclusieve sneaker voor je bij!

Ga jij voor de wat meer casual sneakers van bijvoorbeeld Mason Garments? Of kies jij de sportievere Hi-tec sneakers.

Designer sneakers bestaan al sinds de jaren 60. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd door modeontwerper Pierre Cardin en werden "ruimteschoenen" genoemd.

Designer sneakers zijn een trend die al tientallen jaren bestaat. In de jaren zestig creëerde de Franse modeontwerper Pierre Cardin zijn eigen ontwerp van ruimteschoenen. Deze trend sloeg aan in de jaren 70 en werd populair bij beroemdheden zoals Michael Jackson, die een paar Nike Air Jordans droeg in zijn iconische videoclip "Beat It".

SNEAKERS IN TOPCONDITIE HOUDEN

Als je een sneakerhead bent en een grote collectie hebt, dan weet je hoe moeilijk het is om je sneakers in goede staat te houden. Er zijn veel verschillende schoenverzorgingsproducten op de markt die hierbij helpen.

Sommige mensen gebruiken schoenspanners om hun schoenen in vorm te houden en in vorm te houden. Anderen gebruiken schoensmeer of crèmes om hun schoenen er als nieuw uit te laten zien. Sommige mensen proberen zelfs hun schoenen door de regen te laten reinigen!

De populairste sneakermerken vind je bij Rico Moda. Deze merken bieden een verscheidenheid aan stijlen, van klassiek tot futuristisch. Merken als Filling Pieces en Mason Garments.