De ICON collectie van Dsquared2

De ICON collectie van Dsquared2


De ICON collectie van Dsquared2

Als je Dsquared2 kent, dan ken je waarschijnlijk ook de mega populaire kledingstukken met het grote ICON logo erop. De wereldberoemde ICON collectie is gemaakt vanuit de visie van Dean en Dan om herkenbaarheid op twee manieren te tonen. Ten eerste door het kledingstuk zelf in de vorm van een groot opvallend ICON logo. En ten tweede door het zoeken van collaboraties met beroemdheden. De Dsquared ICON collectie werd razend populair doordat verschillende beroemheden zich begonnen te kleden met de unieke collecties.

ICON items zijn meestal historische producten die de gehele brand reflecteren en daardoor een tijdloze uitstraling hebben. De ICON producten dragen bij aan de authenticiteit, betrouwbaarheid en loyaliteit van het Dsquared2 merk.

Elke collectie binnen de ICON serie heeft z'n eigen titel, vaak kort en krachtig. Elke collectie vertelt een verhaal dat vaak te herleiden is naar de achtergrond van de designers, gecombineerd met de inspiratie van het moment.

De eerste collaboraties voor de ICON producten waren met Madonna, Christina Aguilera en Britney Spears.

IBRA: Only God Can Judge Me

De meest recente colloboratie is met Zlatan Ibrahimović. Dsquared2 en Zlatan Ibrahimović hebben samen hun ICON capsule van Spring/Summer 2021 uitgebracht. De collectie staat volledig in het teken van de Zweedse topspits.

Je herkent Ibrahimović in de kleding terug door het ICON-logo en de verwerking van zijn achternaam op de shirts en broeken. De rode Dsquared2-letters vind je ook terug in de collectie op de spijkerbroeken, overhemden, sweatshirts, T-shirts en een leren motorjack.

De T-shirts zijn nog persoonlijker gemaakt door de ‘Only God Can Judge Me’ tatoeage, die in de kleding is verwerkt. Ibrahimović heeft deze zelf op zijn ribben staan. Zlatan’s wereldberoemde bijnaam Ibra is op de taille van de onderbroeken goed te zien.

The Icon Collection bevat het beste wat Dsquared te bieden heeft. Van de mega populaire destroyed denim jeans en street print T-shirts tot heavy-duty buitenkleding, alles is beschikbaar in de kenmerkende Dsquared stijl. De tijdloze sentimenten en verfrissende kleurpaletten combineren een onweerstaanbare fusie tussen zachte mannelijke silhouetten en stoere hiphop elementen. Een ICON pet, T-shirt of riem is de beste keuze wanneer je zoekt naar mannenkleding met een samenhang van comfortabel en opvallend.

Wil jij als echte Dsquared2 fan altijd op de hoogte zijn van de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en vul Dsquared2 in als jouw favoriete merk. We delen dan de vetste nieuwtjes en nieuwste collecties van Dsquared2 met je!