DE BESTSELLERS VAN MONTALE PARIS

DE BESTSELLERS VAN MONTALE PARIS

DE BESTSELLERS VAN MONTALE PARIS

Het Franse parfummerk Montale Paris is hot Rico Moda. Alle geuren die terug zijn te vinden in de flesjes zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals oud, vanille en citrus. De geuren zijn intens en bijzonder met een uitzonderlijke houdbaarheid, waardoor de geur niet snel vervaagd. In dit blog lichten we speciaal voor jou de bestsellers van het merk uit. Ga jij bijvoorbeeld voor een geur gebasseerd op koffie? Lees snel verder, ontdek en weet zeker dat je áltijd goed voor de dag komt.

ARABIANS TONKA

We trappen af met een zeldame geur. De Arabians Tonka is er voor degene met lef! De geur is pittig en vurig. Een fijne mix van betoverende rozen, tonkaboon en bergamont in combinatie met amber, oud en musk zorgt voor een geur die je hersenen niet snel zullen vergeten. Durf jij het aan?!

Vergelijkbare geur:

SENSUAL INSTINCT

Ben je op zoek naar een sensuele geur, dan is Sensual Instict het parfum voor jou. Dit parfum zit boordevol diverse geuren met een orientaalse oorsprong. Ingrediënten als witte muskus, cacao, koffie, vanille, jasmijn, mandarijn en amberhout zorgen voor een sterke geur om mee te verleiden.

Vergelijkbarre geuren:

WIST JE DAT?

Een aantal feitjes van Montale Paris op een rijtje:

  • Het merk kent zijn oorsprong in het Oosten

  • Een veelgebruikte grondstof - oudh - is een zeer kostbare houtsoort

  • De geuren zitten in aluminium flesjes, waardoor de geur beter behouden blijft

  • Spuit de geuren op warme plekken op je lichaam én wrijf ze niet uit!

  • Bij Rico Moda vind je meer dan 35 Montale Paris parfums

STARRY NIGHTS

Houd je van bloemige geuren met een warmere ondertoon? Dan is Starry Nights van Montale Paris echt iets voor jou. De basistonen bestaan onder andere uit vanille, witte muskus en rich amber. De bonentonen zijn wat fruitig en bloemig, met limoen, rozen, jasmijn en patchoeli.

Vergelijkbare geuren:

INTENSE CAFE

De Intense Café parfum is een unieke geur binnen de collectie van Montale Paris. Koffie is het enige juiste woord dat de parfum kan beschrijven. De verse koffie die je adem beneemt is daarentegen niet zwaar. Met een plantaardige roos en vanille is de geur fris en zacht. Houd je wel van een bakkie? Dan is deze geur zeker iets voor jou!

Vergelijkbare geur:

MEER MONTALE PARIS GEUREN

Wil jij als echte designer fan altijd bekend zijn met de laatste updates? Word dan lid van de Rico Club en blijf op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties van je favoriete merken.