Ontvang €25,- shoptegoed bij deze outfits

Ontvang €25,- shoptegoed bij deze outfits

Ontvang €25,- shoptegoed bij deze outfits

Zoals je hopelijk al hebt gezien vieren we deze maand een feestje! We bestaan namelijk 15 jaar en dat willen we weten ook. De hele maand september krijg je daarom bij een aankoop t.w.v. € 150,- of meer € 25,- shoptegoed van ons cadeau! Dat shoptegoed kun je weer besteden bij je volgende bestelling of aankoop in de Rico Moda store. In deze blog laten we je inspirerende outfits en items zien waarbij je profiteert van ons cadeau.

UITGELICHTE ITEMS

Nog niet overtuigd door de bovenstaande outfits of shop je liever zelf een outfit bij elkaar? Hieronder lichten we nog 'losse items' uit, waarbij je ook profiteert van onze te gekke actie en dus shoptegoed krijgt op je volgende bestelling!

EEN MUST-HAVE HOODIE

Deze groene Stone Island hoodie is de perfecte hoodie voor het najaar. Met een tijdloos design, een comfortabele fit en extra details in de capuchon is dit een item dat je moet hebben! Natuurlijk is de bekende badge aanwezig op de linkermouw.

used look sneakers

Onlangs introduceerden we het merk Diadora Herritage. Dit lage model heeft een basic uitstraling en is perfect te combineren tot een toffe outfit. Kenmerkend voor het merk hebben de sneakers een used look.

ook € 25,- shoptegoed cadeau bij deze items

PAK JE CADEAU UIT!

Laat je shoptegoed niet liggen als je een aankoop t.w.v. € 150,- of meer hebt gedaan. Ga jij voor een nieuwe hoodie, sweater of polo voor het najaar? Zorg ervoor dat je je persoonlijke code (die je meekrijgt in je bestelling) voor 15 november verzilvert. De code is niet geldig op de Rico Moda Giftcard of in combinatie met andere acties.