Bestellen & Betalen

Bestellen & Betalen

BESTELLEN

Bestellen bij Rico Moda is heel eenvoudig. In onderstaand stappenplan leggen we in 4 simpele stappen uit hoe je een bestelling plaatst. Let op, onderstaand stappenplan kan licht afwijken op de mobiele versie

Stap 1 Artikel aan shoppingbag toevoegen

 • Ga naar het gewenste artikel, kies je maat en klik op ‘Plaats in shoppingbag’. Het artikel staat nu in je shoppingbag.
 • Er opent een nieuw venster. Klik op ‘Verder winkelen’ om meer leuke artikelen te bekijken. Klik op ‘Naar shoppingbag’ voor een totaaloverzicht van alle artikelen in je shoppingbag.

Stap 2 Shoppingbag bekijken

 • Je kunt op ieder gewenst moment de artikelen in je shoppingbag bekijken door op de shoppingbag/het euroteken rechtsboven in beeld te klikken. Klik op de knop ‘Afrekenen’ voor een totaaloverzicht van alle artikelen in je shoppingbag.
 • In de shoppingbag vind je een overzicht van de door jou geselecteerde artikelen inclusief details, aantallen, prijzen en totaalprijs. In dit menu kun je eventueel aantallen aanpassen of artikelen verwijderen.
 • Ben je klaar met winkelen? Selecteer de gewenste verzendmethode en klik vervolgens op ‘Bestellen’ om het bestelproces te starten.

Stap 3 Bestelling plaatsen

 • Er zijn twee opties om een bestelling te plaatsen: via een bestaand account of als gast.
  • Bestaand account: Heb je al een account dan kies je voor deze optie. Je gegevens zijn reeds bij ons bekend en door in te loggen worden je NAW-gegevens automatisch ingevuld.
  • Gast account: Heb je nog geen account dan kies je voor deze optie. Je gegevens zijn nog niet bij ons bekend en deze dien je bij de volgende stap in te vullen. Na het invullen van je gegevens kun je de optie ‘Ik wil een account aanmaken’ aanvinken. Het aanmaken van een account is niet verplicht, maar biedt wel vele voordelen. Zo kun je jouw huidige en eerdere bestellingen inzien. Tevens kun je gegevens zoals factuuradres, bezorgadres en favoriete betaalmethode bekijken, wijzigen en auto invullen. Ook kun je jouw favoriete artikelen op je wensenlijst zetten en opslaan (handig als verlanglijstje voor feestdagen of je verjaardag!).
 • Kies een verzendmethode. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare verzendmethodes.
 • Controleer de door jou ingevulde gegevens. Indien je voor ‘Verzending via PostNL’ hebt gekozen kun je een bezorgmoment naar keuze kiezen. Indien je voor ‘Ophalen bij een PostNL afhaalpunt’ hebt gekozen dien je eerst een afhaalpunt te selecteren. Klik op ‘Verder naar betalen’.
 • Kies een betaalmethode. Klik hier voor meer informatie over de beschikbare betaalmethodes. Heb je een giftcard of couponcode van ons ontvangen? Vul deze in en klik op code inwisselen, het bedrag wordt direct verrekend.
 • Alles gecontroleerd? Klik op de knop ‘Bestelling plaatsen’ om je bestelling af te ronden en de betaling te starten.

Stap 4 Afrekenen

 • De betaling geschiedt via de betaalmethode die je eerder in het bestelproces hebt geselecteerd. Dit scherm verschilt per betaalmethode.
 • Als je bestelling succesvol is afgerond, ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling per e-mail. Is dit niet het geval, dan is je bestelling niet succesvol afgerond. Controleer voor de zekerheid je spam folder of de bevestiging daar in staat. Is de e-mail ook daar niet te vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

BETALEN

Bij Rico Moda bieden we verschillende betalingsmogelijkheden aan. Dit doen we in samenwerking met MultiSafePay. MultiSafePay is een gerespecteerde en betrouwbare partner in online betalingen. Hiermee kun je veilig en binnen je eigen vertrouwde internetbankomgeving online betalen. Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende betalingsmogelijkheden die wij aanbieden.

 • iDeal
  Betalen via iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN Amro, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.
 • Afterpay (+ € 0,95)
  Achteraf betalen wordt mogelijk gemaakt door AfterPay. Let er wel op dat hier extra kosten van € 0,95 aan verbonden zijn. Bestel je voor de eerste keer met betaling via Afterpay dan kun je voor max. € 300,- bestellen. Heb je al eerder via Afterpay betaald dan kun je voor max. € 400,- bestellen. Voor meer informatie over Afterpay kijk op www.afterpay.nl.
 • Creditcard
  Visa en Mastercard.
 • Paypal
 • Rembours (+ € 7,50 of € 15,-)
  (Gebruik maken van deze betaalmethode is enkel mogelijk in combinatie met een account en toestemming)
  Wanneer je voor betalen onder rembours kiest, betaal je het verschuldigde orderbedrag contant aan de postbezorger. Let er wel op dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Bestel je voor een bedrag tot € 500,- dan zijn de extra kosten € 15,- en wordt de bestelling op je huisadres geleverd. Bestel je voor een bedrag boven € 500,- dan zijn de extra kosten € 7,50 en levert PostNL de bestelling bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketpunt af. Je dient het verschuldigde totaalbedrag dan daar ter plekke te voldoen.
 • MisterCash
  MisterCash is een betalingsmogelijkheid voor Belgische consumenten. Met MisterCash kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afronden met behulp van je eigen bank. Hierdoor reken je af in je vertrouwde en veilige internetbankomgeving.
 • Rico Moda Giftcard
  Rico Moda beschikt over een eigen giftcard en geldt als betaalmiddel in zowel de winkel als in de webshop. Je verzilvert je Rico Moda Giftcard door je code in te voeren tijdens de laatste stap van het bestelproces in het menu ‘Betalen’ onder de kop ‘Rico Moda Giftcard / Couponcode’.
 • Fashion Cheque
  Je verzilvert je Fashion Cheque door de optie ‘Fashion Cheque’ te selecteren tijdens de laatste stap van het bestelproces in het menu ‘Betalen’. Je wordt dan doorverwezen naar een formulier waar je met je Fashion Cheque kan betalen. Voor meer informatie over de Fashion Cheque verwijzen we je door naar http://www.fashioncheque.com. 
 • VVV Giftcard
  Je verzilvert je VVV Giftcard door de optie 'VVV Giftcard' te selecteren tijdens de laatste stap van het bestelproces in het menu 'Betalen'. Je wordt dan doorverwezen naar een formulier waar je met je VVV Giftcard kan betalen. Let op! De VVV Giftcard en VVV Cadeaubon zijn twee verschillende betaalmiddelen. Je kan bij ons uitsluitend betalen met de VVV Giftcard. Voor meer informatie over de VVV Giftcard verwijzen je door naar http://www.vvvcadeaubonnen.nl/vvvgiftcard