BETALEN

Lukt het plaatsen van een bestelling niet of wil je meer informatie over de betaalmethodes? Vind hier het antwoord op jouw vraag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe plaats ik een bestelling?

Het plaatsen van een bestelling bij Rico Moda is heel eenvoudig. In onderstaand stappenplan leggen we precies uit hoe je een bestelling plaatst.

Stap 1: Voeg een artikel toe aan de shoppingbag
Kies een of meerdere items die je graag wil bestellen. Voeg ze toe door de juiste maat te selecteren en op de knop ‘toevoegen’ te klikken. De items staan nu in je shoppingbag.

Stap 2: Bekijk de items in je shoppingbag
Je kunt op elk gewenst moment je shoppingbag bekijken en bijwerken. De shoppingbag bekijk je op twee verschillende manieren:

  • Mobiel: klik op de cirkel met de drie streepjes, rechtsonder in beeld. De shoppingbag komt dan automatisch in beeld.

  • Computer/tablet: klik op het shoppingbag icoontje aan de rechter bovenzijde van het beeldscherm. De shoppingbag komt automatisch in beeld.

Stap 3: Plaats een bestelling
Heb je alle items gevonden die je wil? Klik dan op de knop ‘verder naar bestellen’, onderaan de shoppingbag.

Vul vervolgens je contactinformatie in. Ben je een member van de Rico Club? Log hier dan in als je dat nog niet hebt gedaan. Jouw gegevens worden direct ingevuld, waardoor het bestellen een stuk sneller gaat. Ben je nog geen member? Vul dan zelf je contactgegevens in. Als je wilt kun je direct lid worden van de Rico Club door een wachtwoord aan te maken.

Als alle gegevens goed zijn ingevuld, klik je op de knop ‘verder naar verzenden’. In het volgende scherm kies je de gewenste verzendmethode. Zodra je jouw gewenste verzendmethode hebt gekozen, klik je op de knop ‘verder naar betalen’.

Stap 4: Afrekenen
In deze stap kun je betalen voor je bestelling. Heb je een couponcode van ons ontvangen? Vul deze in het veld ‘couponcode’ in. Selecteer daarna je gewenste betaalmethode en controleer je bestelling. Als je alles hebt gecontroleerd, klik dan op de knop ‘plaats bestelling’. De betaling wordt gestart en loopt via de betaalmethode die je hebt gekozen. Dit scherm is voor elke betaalmethode anders.

Als de betaling succesvol verloopt, ontvang je van ons een bestelbevestiging per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer je spam folder of ongewenste e-mails. Is de e-mail ook daar niet te vinden? Wellicht is er iets mis gegaan bij het betalen. Neem dan contact op met onze klantenservice, dan helpen we je verder.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij Rico Moda kun je met verschillende betaalmethodes jouw bestelling betalen. Lees hieronder meer informatie over elke methode.

Apple Pay
Shop je op onze webshop met een Apple-apparaat die geschikt en ingesteld is voor Apple Pay? Dan kan je super makkelijk je order betalen via deze betaalmethode. Vermijd de hele check-out en rond je order binnen een paar seconden af met je Face ID of Touch ID. Ook contactloos te gebruiken in de Rico Store!

iDeal
Met iDeal kun je veilig online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Tijdens het bestelproces kies je voor je eigen bank en betaal je in een veilige omgeving. iDeal wordt ondersteund door de volgende banken: ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankieren, Knab en Bunq.

Credit Card
Je kunt betalen met MasterCard, Visa of American Express. Zodra de creditcardgegevens gecontroleerd zijn, wordt jouw bestelling verzonden.

PayPal
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem. Koppel je bankrekening of creditcard aan jouw PayPal-account en betaal gemakkelijk in enkele klikken met je PayPal-rekening. Betaal je met PayPal, dan is je aankoop verzekerd door de PayPal Aankoopbescherming. Lees meer over de voorwaarden op Paypal.nl.

Bancontact
Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten. Met Bancontact reken je jouw bestelling af met behulp van je eigen bank. Hierdoor betaal in je vertrouwde veilige internetbankomgeving.

Rico Moda Giftcard
Heb je een Rico Moda Giftcard ontvangen? Met de giftcard betaal je zowel online als in de winkel. Het bedrag hoef je niet in één keer uit te geven. Na activatie is de giftcard twee jaar geldig. De giftcard kan niet contant worden uitbetaald.

RiCoins
Ben je member van de Rico Club en heb je RiCoins gespaard? Dan kun je deze zowel online als in de winkel verzilveren. Ze zijn in te leveren vanaf 50 RiCoins en je hebt zelf de keuze wanneer je ze inzet. Je huidige saldo kun je checken in je Rico Club account onder Mijn RiCoins. Elke gespaarde RiCoin is 365 dagen geldig, daarna vervallen ze. Je krijgt hiervan op tijd een e-mail. Het is niet mogelijk de RiCoins contant uit te laten betalen.

CONTACT

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

  • Maandag: Gesloten

  • Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Woensdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Donderdag: 09.30 - 21.00 uur

  • Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur