laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu
Het is erg druk bij PostNL. De bezorging van je bestelling duurt mogelijk langer, excuses. Lees meer X

Klachten & garantie

Klantenservice

KLACHTEN

Bij Rico Moda zijn wij pas tevreden als jij ook tevreden bent. Iedere dag doen we er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Mocht je onverhoopt toch ergens niet tevreden over zijn dan kun je bij ons een klacht indienen. Dit kan per e-mail, telefonisch of per post via onderstaande contactgegevens. Dien je een klacht in per e-mail, dan ontvang je hier geen ontvangstbevestiging van. Uiteraard is het ook mogelijk om een klacht in te dienen in onze winkel.

 

Rico Moda Uomo BV
Lange Vorststraat 80
4461 JR Goes
Nederland

 

Tel: 0113-219222
E-mail: klantenservice@ricomoda.com

 

Nadat je een klacht bij ons hebt ingediend gaan wij deze beoordelen. Vervolgens proberen we samen met jou tot een passende oplossing te komen. Wij reageren uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op je klacht.

GARANTIE

Bij een klacht kijken wij altijd naar de wettelijke garantie die van toepassing is op de klacht die je hebt ingediend. Dit wil zeggen dat het artikel datgene moet doen wat je in alle redelijkheid mag verwachten van het artikel. Daarnaast heb je alleen recht op garantie bij een gegronde klacht. De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet of nalatigheid
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage
  • Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Is je klacht gegrond, dan vergoeden wij alle kosten binnen de garantietermijn. Naast de (fabrieks)garanties gelden onverminderd de rechten die je hebt als consument op basis van de wet. Ook na afloop van het (fabrieks)garantietermijn kan je met een gegronde klacht bij ons terecht. Jij en ook wij verwachten dat een artikel na een bepaalde periode en bij normaal gebruik/onderhoud nog goed is. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op. Samen proberen we dan tot een passende oplossing te komen. 

GESCHILLENCOMMISSIE THUISWINKEL & EUROPEES ODR PLATFORM

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht door ons? Dat vinden we erg spijtig om te lezen, maar we willen hier wel transparant in zijn. Wij zijn aangesloten bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Indien gewenst kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag of door hier te klikken. Tevens kan je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform door hier te klikken.

laden..

Rico Moda gebruikt cookies om het bezoek en winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch