laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu

Retourneren & ruilen

Klantenservice

RETOURNEREN

Heb je iets bij ons besteld, maar is bijvoorbeeld de maat niet goed? Jammer, maar uiteraard geen probleem! Je kan gemakkelijk jouw product(en) herroepen, beter bekend als retourneren. Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling zelfs gratis als het geen items uit de sale zijn. Heb je met een kortingscode een bestelling geplaatst? Dit valt niet onder sale items en retourneren is dus gratis. Met het antwoordnummer kan je het pakket gratis afleveren bij een PostNL servicepunt. Vind hier jouw dichtstbijzijnde servicepunt. Als je in België woont of een ander land, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Na ontvangst van je items heb je 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.

 

Sale retourneren

Retourneer je item(s) uit de sale? De kosten van het retour zijn € 3,95. We werken met een antwoordnummer, hierdoor kan je het pakket kosteloos afleveren bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. De retourkosten van € 3,95 worden achteraf verrekend met het geretourneerde.

 

Ben je het herroepingsformulier kwijt? Geen zorgen, deze kan je gemakkelijk downloaden in PDF-formaat.

Voor het downloaden van het herroepingsformulier in PDF-formaat is Acrobat Reader nodig. Klik hier om Acrobat Reader gratis te downloaden.

 

Eventueel kan je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Ons retouradres is: Rico Moda, Lange Vorststraat 80, 4461 JR, Goes, Nederland.

 

Let op: het risico bij een retourzending is je eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je herroeping in ongeschonden staat is en - indien redelijkerwijs mogelijk - is voorzien van aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. En, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Artikelen passen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed is en of de artikelen bij je passen is natuurlijk geen probleem. Echter het gebruik van de artikelen voor andere doeleinden is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

 

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen drie werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding). Heb je gekozen voor aanvullende verzenddiensten, bijvoorbeeld avondlevering of levering op zondag, dan worden deze niet vergoed. Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om je retour af te geven in onze winkel. Als je via AfterPay de bestelling hebt geplaatst en je deze rekening nog niet hebt betaald, dan passen, of verwijderen, wij de rekening (aan). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de herroeping hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

RUILEN

Past het product niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan kun je het product ook gemakkelijk omruilen. Woon je in Nederland, dan kun je jouw product gratis ruilen. Woon je in België of een ander land, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling gemakkelijk en gratis om te ruilen in onze winkel in Goes.

 

Sale ruilen

Lukt de ruiling van je sale item niet, omdat bijvoorbeeld de gewenste maat niet op voorraad is? Dan zal de ruiling automatisch als een retour behandeld worden en wordt er € 3,95 retourkosten verrekend met het geretourneerde.

 

Snel ruilen

Wil je zo snel mogelijk je product ruilen? Stuur dan je product terug en bestel alvast jouw nieuwe product online. Let op, dit is niet mogelijk met sale items! Dan zal er automatisch € 3,95 achteraf verrekend worden met het geretourneerde.

 

Ruilen via het herroepingsformulier

Ook kan je je product omruilen via ons herroepingsformulier. Vul het formulier in en vermeld voor welke maat of kleur je het wilt omruilen. Let op dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verstuur de ruiling binnen 14 dagen terug. Na ontvangst van je ruiling versturen we je jouw nieuwe artikel gratis toe, mits alles in orde is en het geen sale items betreft.

laden..

Rico Moda gebruikt cookies om het bezoek en winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch