laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu

Retourneren & ruilen

Klantenservice

RETOURNEREN

Heb je iets bij ons besteld en ben je niet tevreden? Jammer, maar geen enkel probleem. Bij Rico Moda heb je de mogelijkheid om je bestelling te herroepen, beter bekend als retourneren. Na ontvangst heb je 14 dagen om te retourneren of aan te geven dat je van de koop afziet. Na die melding heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.


Stuur de artikelen die je retour wenst te sturen, inclusief herroepingsformulier naar onderstaand adres:

 

Rico Moda Uomo BV
Lange Vorststraat 80
4461 JR Goes
Nederland 

 

Let op: het risico van verzenden is bij een retourzending voor eigen rekening. Zorg er voor dat je herroeping in ongeschonden staat is en voorzien van aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. En, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Artikelen passen om te beoordelen of de maat en/of pasvorm goed is en of de artikelen bij je passen is natuurlijk geen probleem. Echter het gebruik van de artikelen voor andere doeleinden is niet toegestaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg zijn van het gebruik van de artikelen dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de artikelen vast te stellen. Indien wij constateren dat de artikelen zijn gedragen dan kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

 

Na ontvangst van je retourzending handelen wij het zo snel mogelijk af, sowieso binnen 14 dagen. We streven ernaar om het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten van de heenzending, binnen 3 werkdagen terug te storten via dezelfde betaalmethode als die jij hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding). Heb je gekozen voor aanvullende verzenddiensten, bijvoorbeeld avondlevering of levering op zondag, dan worden deze niet vergoed. Indien je met je creditcard hebt betaald, dan wordt het bedrag gestorneerd. Dit houdt in dat het bedrag in mindering wordt gebracht op je volgende maandafschrift. Je hebt ook de mogelijkheid om je retour af te geven in onze winkel. Als je via AfterPay de bestelling hebt geplaatst en je deze rekening nog niet hebt betaald, dan passen, of verwijderen, wij de rekening (aan). Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de herroeping hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

Je kunt ook artikelen uit de sale bij ons retourneren. Hier maken wij geen onderscheid in. Vanzelfsprekend gelden dezelfde regels als bij een normale retour.

RUILEN

Past het artikel niet of wil je toch liever een andere kleur? Dan kun je het artikel ook omruilen. Dit doe je tevens via het herroepingsformulier. Zorg ervoor dat je het formulier volledig hebt ingevuld. Vermeld op het formulier duidelijk voor welke maat of kleur je jouw artikel wilt omruilen. Let er op dat je ruiling in ongeschonden staat is en het, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien is van de originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Verpak je ruiling goed in en stuur het inclusief ingevuld herroepingsformulier binnen 14 dagen terug aan bovenstaand adres. Na ontvangst van je ruiling regelen wij de rest en versturen we je jouw nieuwe artikel gratis toe, mits alles in orde is. Je hebt ook de mogelijkheid om je bestelling kosteloos om te ruilen in onze winkel in Goes.

HERROEPINGSFORMULIER

Ben je jouw herroepingsformulier kwijt? Geen nood, deze kan je gemakkelijk downloaden in PDF-formaat.

 

Klik hier om het herroepingsformulier te downloaden.

 

Eventueel kan je ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. 

 

Voor het downloaden van onze voorwaarden in PDF formaat is Acrobat Reader nodig. Klik hier om Acrobat Reader te downloaden.

laden..

Rico Moda gebruikt cookies om het bezoek en winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch