laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu

Veelgestelde vragen

Klantenservice

VEELGESTELDE VRAGEN

1. Zijn jullie aangesloten bij het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg?
Ja, wij zijn aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Je kunt hier ons certificaat vinden. Dit betekent dat je privacy is geborgd, je 14 dagen bedenktijd hebt en je achteraf kan betalen.

2. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestel je op maandag t/m zaterdag vóór 17:00 uur succesvol, dan versturen wij diezelfde dag nog je bestelling. PostNL biedt de volgende dag je bestelling aan. Zondaglevering is mogelijk tegen bijbetaling. Bestel je op een zondag? Dan versturen we je bestelling op maandag. Ben je overdag niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Geen probleem! We bieden ook ochtend- en avondlevering aan. Ook kan je er voor kiezen om je pakket bij een PostNL afhaalpunt af te halen. Zo kun je jouw bestelling in ontvangst nemen, waar en wanneer jou het beste uitkomt. Bekijk hier de beschikbare verzendopties.

3. Hoeveel verzendkosten betaal ik?
De verzendkosten voor reguliere verzendingen binnen Nederland en België zijn geheel gratis. Wil je jouw bestelling verzenden naar een ander land dan Nederland of België, of op een moment naar keuze laten bezorgen? Dan zijn er mogelijk verzendkosten aan verbonden. Bekijk hier alle verzendkosten.


4. Kan ik mijn bestelling/artikel retourneren?
Je kan bij ons gemakkelijk je gehele bestelling of een deel van je bestelling herroepen (retourneren). Bij je bestelling zit een herroepingsformulier. Vul dit formulier volledig in en stuur je retourartikel(en) terug naar ons. Let er wel op dat wij kosten in rekening kunnen brengen wanneer kleding gedragen is. Kleding passen en bijvoorbeeld beoordelen of de maat goed is en/of de kleding goed bij je past is natuurlijk geen probleem. Zorg er voor dat je herroeping in ongeschonden staat is en voorzien van aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. En, indien redelijkerwijs mogelijk, voorzien van originele verpakking, kaartjes en/of etiketten. Let op, er zijn kosten verbonden aan het herroepen (retourneren) van je bestelling. Verzendkosten voor herroeping (retournering) zijn geheel voor eigen rekening.


5. Waarom is er een rood label aan de items bevestigd?
Aan alle items die je bij Rico Moda bestelt, is een rode kledingtag bevestigd. Retourneren is alleen mogelijk met aangehechte en onbeschadigde rode kledingtag. Geretourneerde items zonder aangehechte rode kledingtag, of met een beschadigde rode kledingtag worden niet geaccepteerd. 


6. Ik ben mijn retourformulier kwijt, wat nu?
Ben je het herroepingsformulier kwijtgeraakt? Geen probleem! Download hier het formulier in PDF-formaat.

7. Zijn er kosten verbonden aan het herroepen (retourneren) van mijn bestelling/artikel?
Ja, er zijn kosten verbonden aan het herroepen (retourneren) van je bestelling. Verzendkosten voor herroeping (retournering) zijn geheel voor eigen rekening.

8. Ontvang ik een orderbevestiging per e-mail?
Heb je succesvol een bestelling bij ons geplaatst, dan ontvang je een e-mail van ons met daarin je orderbevestiging. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Bekijk even je spamfolder voor de zekerheid. Het kan zijn dat de orderbevestiging daar in terecht is gekomen. Heb je de e-mail daar ook niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op we helpen je graag verder.

9. Ontvang ik Track & Trace informatie over mijn bestelling?
Ja, wij versturen in samenwerking met PostNL de Track & Trace informatie per e-mail naar je toe. Dit gebeurt meestal aan het einde van de werkdag rond 17:00 uur. Wij versturen al onze pakketten standaard met de volgende diensten: Track & Trace, Handtekening voor ontvangst en Enkel afleveren op aangeleverd (huis)adres.

10. Wat gebeurt er als ik niet thuis ben om mijn bestelling in ontvangst te nemen?
Ben je de eerste keer niet in de gelegenheid om je bestelling aan te nemen? Dan komt de postbode het de volgende dag nogmaals proberen. Ben je wederom niet in de gelegenheid om je bestelling aan te nemen? Dan brengt de postbode je bestelling naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. Hier kan je de volgende dag jouw bestelling ophalen. Je bestelling blijft voor maximaal 3 weken op deze locatie liggen. Let op: voor het ophalen van je bestelling op een PostNL afhaalpunt dien je een geldig legitimatiebewijs te laten zien.

11. Hoe kan ik een couponcode invullen?
Je kan gemakkelijk jouw persoonlijke couponcode invullen tijdens het bestelproces onder het kopje Rico Moda Giftcard / Couponcode. De couponcode wordt direct verrekend met je bestelling.

12. Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Je kan je bestelling gedurende het bestelproces te allen tijde wijzigen. Dit doe je eenvoudig in het totaaloverzicht van je shoppingbag. Hier kun je aantallen wijzigen en/of artikelen verwijderen. Zodra je bestelling succesvol is afgerond en je een bevestiging van ons hebt ontvangen, is de bestelling definitief en kun je deze niet meer wijzigen.

13. Zijn alle prijzen inclusief btw?
Alle prijzen vermeld in onze webshop zijn inclusief btw, mits anders en direct vermeld.
 

laden..

Rico Moda maakt gebruik van cookies

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch