VERZENDEN

Vind hier het antwoord op jouw vraag over de verzending van je bestelling.

Veelgestelde vragen

WELKE BEZORGMETHODES KAN IK KIEZEN?

Er zijn verschillende manieren om je pakketje te laten bezorgen of af te halen:

Pakket
Jouw bestelling versturen we in een pakket via PostNL. Het pakket kun je volgen je via de Track & Trace. Voor ontvangst van het pakket is een handtekening voor ontvangst vereist en deze worden enkel afgeleverd op het aangegeven adres.

Ophalen bij PostNL afhaalpunt
Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt. Tijdens het bestelproces kies je zelf een PostNL punt bij jou in de buurt. Via Track & Trace kun je volgen wanneer je pakket wordt bezorgd. Na bezorging wordt je bestelling zeven dagen door PostNL bewaard, daarna zal het pakket worden teruggestuurd. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Brievenbuspakje
Doe je een kleine bestelling, zoals een T-shirt of een polo, dan kiezen we er soms voor jouw bestelling te versturen in een brievenbuspakje. Deze optie zorgt ervoor dat je niet thuis hoeft te zijn om jouw bestelling in ontvangst te nemen! Daarnaast is deze verzendmethode ook duurzamer. Je kunt niet kiezen of jouw bestelling als brievenbuspakje wordt verzonden, je ziet dit vanzelf terug in de Track & Trace informatie.

Afhalen in de winkel in Goes
Liever je bestelling afhalen in onze winkel in Goes? Dat kan! Je bestelling wordt dezelfde dag nog voor je klaargezet en is tijdens onze openingstijden gratis op te halen. Bel zodra je er bent naar onze klantenservice en we geven jouw bestelling mee aan de deur. We houden je bestelde items twee weken voor je apart. Is het een sale-artikel? Dan houden we je bestelling drie werkdagen apart.

CONTACT

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE

  • Maandag: 09.30 - 17.30 uur

  • Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Woensdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Donderdag: 09.30 - 21.00 uur

  • Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur

  • Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur