laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu

Verzenden & ontvangen

Klantenservice

VERZENDEN

GEWIJZIGDE LEVERTIJDEN PASEN

Rondom Pasen zijn er mogelijk gewijzigde levertijden. Houd hier rekening mee.
Bestel je na vrijdag 17:00 uur? Dan zullen wij dinsdag het pakket naar je toe sturen en ontvang je het woensdag. 

 


 

Bij Rico Moda bieden we verschillende verzendmethodes aan zodat je zelf kan bepalen waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt.

 

- Verzending via PostNL
Bestel je op maandag t/m zaterdag vóór 17:00 uur succesvol, dan versturen wij diezelfde dag nog je bestelling. PostNL biedt de volgende dag je bestelling aan. Zondaglevering is mogelijk tegen bijbetaling. Bestel je op een zondag? Dan versturen we je bestelling op maandag. Ben je overdag niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Geen probleem! We bieden ook avondlevering aan.

 

- Afhalen in de winkel in Goes
Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in onze winkel aan de Lange Vorststraat 80 te Goes. Je bestelling wordt dezelfde dag nog voor je klaargezet en deze is binnen openingstijden af te halen in onze winkel (bekijk hier de openingstijden). Bijkomend voordeel is dat je direct de door jou bestelde artikelen kunt passen. Zo weet je zeker of de maat goed is!  

 

- Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Je kan je pakket ook laten bezorgen op een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. In het bestelproces kun je het dichtstbijzijnde afhaalpunt vinden door je postcode in te voeren. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

 

Wij versturen al onze pakketten standaard met de volgende diensten: Track & Trace, Handtekening voor ontvangst en Enkel afleveren op aangeleverd (huis)adres.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor reguliere verzendingen binnen Nederland en België zijn geheel gratis. Ben je overdag niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Geen probleem! Zie onderstaand overzicht voor aanvullende diensten zoals ochtend- en avondleveringen, zondaglevering en verzending naar het buitenland, inclusief bijbehorende (extra) kosten.

 

Verzendkosten binnen Nederland & België 
Standaard verzending Gratis
Avondlevering € 1,25
Zondaglevering (alleen in NL) € 5,00
   

Verzendkosten buiten Nederland & België 
Duitsland € 11,69
Frankrijk € 16,05
Verenigd Koninkrijk € 16,05

BEZORGEN

PostNL bezorgt onze pakketten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen op het bezorgadres, dan probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Je ontvangt van PostNL een notificatie om eventueel de bezorging te wijzigen als de volgende dag niet uitkomt. Is er dan helaas weer niemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen, dan kan je de dag erop jouw bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie in de buurt. Je bestelling blijft hier 3 weken aanwezig. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Vanzelfsprekend kunnen de levertijden afwijken tijdens feestdagen of als er onvoorziene problemen zijn bij externe partijen als PostNL.

laden..

Rico Moda maakt gebruik van cookies

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch