KORTINGSCODES bij rico moda

KORTINGSCODES bij rico moda

KORTINGSCODES bij rico moda

Ontdek actieve kortingscodes op deze pagina.

ACTIEVE KORTINGSCODES

Momenteel zijn er geen actieve kortingscodes bij Rico Moda.


Wil je nooit een korting missen bij ons? Word dan lid van onze Rico Club! Via de Rico Club houden we je altijd op de hoogte van de meest exclusieve kortingen bij Rico Moda. Ook spaar je RiCoins als je lid bent en met deze RiCoins spaar je automatisch voor korting.

RICO CLUB

Je bent niet alleeen als eerste op de hoogte van onze actieve kortingscodes als je lid bent van de Rico Club, maar er zijn nog meer exclusieve voordelen als Rico Club Member! Als member spaar je bijvoorbeeld voor RiCoins, die je op je volgende bestelling weer inlevert voor extra korting. Daarnaast is bestellen als member supereenvoudig, want je hebt een duidelijk overzicht van je gegevens, adressenlijst, bestellingen en retouren.

INLEVEREN KORTINGSCODE OF COUPONCODE

Het inleveren van een kortingscode, of zoals wij het noemen bij Rico Moda; couponcode, kan gemakkelijk gedaan worden tijdens het betalingsproces. In stap 3 genaamd BETALEN kan je onder het kopje COUPONCODE jouw kortingscode/couponcode invullen. Klik op de button om de code te verifiëren. Het eventuele resterende bedrag kan je betalen met jouw gewenste betaalwijze daaronder, zoals bijvoorbeeld de Rico Moda Giftcard.