laden...
Openingstijden klantenservice
Maandag*09.30 - 17.30
Dinsdag09.30 - 17.30
Woensdag09.30 - 17.30
Donderdag**09.30 - 21.00
Vrijdag09.30 - 17.30
Zaterdag09.30 - 17.00


* Op maandagen winkel gesloten.

** Op donderdagavond en zaterdag Klantenservice social media gesloten.

Menu
MA.STRUM
MA.STRUM. AN INNOVATED BRAND.

MA.STRUM is een innovatief kledingmerk dat is voortgekomen uit een samenwerking met het Massimo Osti Archief. Het merk combineert de laatste streetwear trends met een sportieve look en een militair design.

Lees meer over MA.STRUM

Kledingmaten

MA.STRUM
MA.STRUM A QUALITY BRAND

Door de laatste streetwear trends te combineren met een sportieve look en een Militair design is MA.STRUM een merk op zich. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en voor de productie wordt gebruikt gemaakt van innovatieve textiele materialen. MA.STRUM hecht veel waarde aan kwaliteit, voordat de producten worden gerealiseerd gaan deze eerst door een onderzoeks- en ontwikkelingsproces. In dit proces wordt onder andere ingegaan op hoe de drager omgaat en beschermd wordt door het product.

Massimo Osti Archive

Massimo Osti (1944-2005) is een Italiaanse modeontwerper die vooral bekend is geworden als de oprichter van Stone Island en C.P. Company. De producten die hij heeft ontworpen zijn vooral voortgekomen uit zijn eigen ontwerp ideeën, productinnovaties en de inspiratie die hij haalde uit het bestuderen van militaire kleding. Het label MA.STRUM is eind 2008 opgericht en is voortgekomen uit een samenwerking met het Massimo Osti Archive. Het label is nu trots onafhankelijk.

MA.STRUM kleding label
Voor wie is MA.STRUM?

Door het combineren van de laatste streetwear trends met een sportieve look en een militaire touch, spreekt MA.STRUM een erg brede doelgroep aan. Door de casual uitstraling van de producten is het merk toegankelijk voor jong en oud.

MA.STRUM ID BADGE.

Op de producten van MA.STRUM vind je een 'Compass ID badge' deze is in sommige gevallen afneembaar. Op de polo's en T-shirts is het compass logo geborduurd. Het Compass logo geeft het merk een exceptionele uitstraling mee. 

MA.STRUM  bij Rico Moda

De MA.STRUM collectie

In de collectie vind je onder andere jassen, truien, T-shirts en mutsen. De producten kun je kenmerken als sportief en innovatief en kunnen worden omschreven als zeer betrouwbaar als het gaat om de kwaliteit. De producten van MA.STRUM shop je natuurlijk bij Rico Moda!

De collectie van MA.STRUM bij Rico Moda
laden..

Rico Moda gebruikt cookies om het bezoek en winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door verder gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord.

icon-small-tiles icon-large-tiles icon-bag icon-search icon-account icon-arrow-left--black icon-arrow-right--black icon-check icon-down icon-facebook icon-googleplus icon-heart icon-instagram icon-mail icon-map icon-phone icon-pin icon-up icon-whatsapp icon-youtube rating-stars close icon-zoom icon-touch