AMI PARIS HEREN BIJ RICO MODA

AMI PARIS HEREN BIJ RICO MODA

AMI Paris is een nieuw Frans merk met een eigentijdse collectie. De items zijn casual chic en daardoor bij veel gelegenheden te dragen. Elke collectie is herkenbaar aan het AMI logo: een hoofdletter A met daarop een hartje. De minimalistische collecties van AMI zijn een echte hit en worden steeds populairder in Nederland!

Lees meer over AMI Paris
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score

Je hebt 48 van de 74 gezien


AMI PARIS: VRIENDEN IN PARIJS

AMI Paris werd in 2011 opgericht voor de designer Alexandre Mattiussi. Na een studie aan de Duperré Fashion Design School in Parijs en werk voor verschillende modehuizen, besloot hij zijn eigen merk op te zetten. Hierbij raakte hij vooral geïnspireerd door de stad Parijs en de vele culturen die zich in de stad verzamelen.

De naam AMI Paris staat voor twee dingen. Het Franse woord ‘ami’ betekent in het Nederlands ‘vriend’, een imago dat het merk heel sterk neerzet. Daarnaast is het ook een leuke woordspeling met de initialen van de ontwerper.

AMI PARIS DOOR DE JAREN HEEN

Inmiddels is AMI Paris al flink gegroeid. De eerste winkel werd geopend in 2012, uiteraard in Parijs. In 2013 won het merk de ANDAM prijs. Deze prijs zorgt ervoor dat ontwerpers worden geïntroduceerd op het Franse en internationale toneel wat betreft mode. Na de winst van deze prijs is het merk prachtige collecties blijven maken. In 2019 werd de eerste buitenlandse show gepresenteerd, namelijk in Shanghai.

VOOR WIE IS AMI PARIS?

AMI Paris is een stijlvol merk met omvangrijke collecties. De items zijn geïnspireerd op de stad Parijs, waar ontwerper Alexandre Mattiussi studeerde en werkte. De stad is veelzijdig en is een mix van veel verschillende culturen. Hierdoor is ook de collectie van AMI Paris elk seizoen weer vernieuwend.

De collectie is te omschrijven als casual chic. Het merk probeert beide stijlen zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en zo een unieke collectie te ontwerpen. De AMI items die je bij Rico Moda vind zijn dan ook stijlvol, maar passen wel binnen de laatste trends. De collectie bestaat voornamelijk uit tops, zoals sweaters, polo’s en T-shirts.

Met de items van AMI Paris creëer je een mooie en nette look. Je kunt met de collectie alle kanten op. Combineer bijvoorbeeld een mooie polo met een pantalon voor een nette outfit. Liever iets stoerders? Dan combineer je één van de gave T-shirts met een gave destroyed jeans.

AMI PARIS IN 2020

In januari 2020 bestond het merk AMI Paris negen jaar. Dat lijkt niks bijzonders, maar het cijfer negen is het geluksgetal van Alexandre Mattiussi. Daarnaast is 2020 ook het jaar waarin we bij Rico Moda AMI Paris konden toevoegen aan onze mooie lijst van merken. Wat ons betreft is 9 jaar AMI Paris dus een prima leeftijd om te vieren!

VEELGESTELDE VRAGEN