AMI Paris Sweaters voor heren

AMI Paris Sweaters voor heren

AMI Paris heeft een prachtige collectie heren truien waaronder de exclusieve designer sweaters. De sweaters herken je aan de fijne pasvorm, goed zichtbare logo en een casual look die eenvoudig te combineren is met jouw collectie. Check de gehele collectie sweaters nu bij Rico Moda!


AMI PARIS SWEATERS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Ooit bedoeld als een item waar je letterlijk in kan zweten, tegenwoordig een van de populairste truien ter wereld. De sweater is niet meer weg te denken in de fashion. Ook in de collectie van AMI Paris ontdek je een uitgebreide collectie met verschillende kleuren, fits en designs.

KWALITATIEVE EENVOUD

Met AMI Paris haal je kleding van hoge kwaliteit in huis. Dit geldt natuurlijk ook voor de sweaters. De sweaters hebben vrijwel altijd een een minimalistisch design. Hierdoor zijn ze ook perfect te combineren tot een toffe outfit. Met het hart letterlijk op de juiste plaats kies je bij de sweaters van AMI Paris voor kwalitatieve eenvoud met een moderne twist.

ZO COMBINEER JE JOUW AMI PARIS SWEATER

Met de sweaters van AMI Paris kies je voor een casual stijl. Maar hoe maak je je gehele look compleet? Ga bijvoorbeeld voor een cleans jeans of een klassieke chino van het merk Dondup. Daarnaast kies je voor een paar sneakers van Filling Pieces of Diadora Heritage om je casual look helemaal af te maken.