ANDERSON’S HEREN BIJ RICO MODA

ANDERSON’S HEREN BIJ RICO MODA


ANDERSON’S HEREN BIJ RICO MODA

Anderson’s is een mooi basic merk, met items waarmee je jouw outfit compleet maakt. De riemen in hun collectie zijn van de beste kwaliteit en hebben een frisse en moderne look. Het is een combinatie tussen handwerk en nieuwe technologieën, waarmee ze de riemen ontwerpen en maken. Voor elke look is er een bijpassende Anderson’s riem.

Lees meer over Anderson’s

Je hebt 16 van de 16 gezien


ITALIAANSE RIEMEN VAN ANDERSON’S

Anderson’s werd opgericht door de Italiaan Carlo Valenti in het Italiaanse stadje Parma. Het is een echt familiebedrijf dat streeft naar dezelfde passie, skills en toewijding aan tradities. Anderson’s komt aan zijn naam doordat het is vernoemd naar Anderson & Sheppard, de favoriete kleermaken van Carlo Valenti aan de Savile Row in London.

Vanaf de jaren 80 werd Anderson’s een echt merk. Inmiddels is het uitgegroeid tot een bedrijf waarvan de items worden verkocht in meer dan 80 verschillende landen. De riemen maken ze al meer dan 50 jaar en zijn dan ook populair.

VARIATIES EN COMBINATIES

Het merk heeft een breed aanbod aan verschillende soorten riemen. In ons assortiment vind je een verzameling aan (zacht) lederen, handgeweven en viscose geweven riemen. De accessoires hebben een eigen persoonlijkheid en identiteit waardoor je voor iedere gelegenheid een passende riem kunt vinden.

VOOR WIE IS ANDERSON’S?

De riemen van Anderson’s zijn voor iedereen die een frisse en moderne riem zoekt om zijn look compleet maken. Het uitgebreide aanbod aan riemen zorgt voor een passende riem bij elke outfit.

DE COLLECTIE VAN ANDERSON’S

De riemen van het merk onderscheiden zich door de nieuwe technieken, technologieën en deskundig handwerk. Anderson’s maakt verschillende combinaties waardoor elk riem uniek is. Zo heeft elk model een eigen ontwerp gesp en band, wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen (leer, suède, nappa en exotische skins) en is elk model in verschillende kleuren verkrijgbaar.

VEELGESTELDE VRAGEN