Canada Goose parka's

Canada Goose parka's


Canada Goose parka's

Geen introductie nodig. De Canada Goose Parka’s staan bekend als één van de beste winterjassen die je kunt kopen. Ontworpen voor bescherming tegen de koudste winters. Check de collectie parka’s bij Rico Moda.


CANADA GOOSE PARKA'S VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Ben je op zoek naar een winterjas die bestemd is tegen alle weersomstandigheden en er ook nog eens casual uitziet? Ga dan voor een parka van Canada Goose! De parka's zijn wat langer van model en ze zijn er in verschillende varianten.

TEGEN ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

De parka's van Canada Goose zijn de ideale winterjassen voor in het binnen- en buitenland. Ze zijn namelijk gebouwd tegen extreme kou. De parka's zijn gevuld met dons en veren wat voor extra warmte zorgt. De buitenzijde van de parka is gemaakt van een duurzame Arctic-Tech materiaalmix, zodat ervoor dat de jas winddicht en waterafstotend is.

VERSCHILLENDE MODELLEN

De collectie parka's van het merk is op te delen in verschillende modellen. Het Chateau model heeft de meest sportieve uitstraling en is bekend door de zwarte knopen die opvallend zijn aan de jas. De Langford parka's zijn wat klassieker én nog net een tandje warmer dan het Chateau model. Wat alle parka's in ieder geval gemeen hebben is het bekende merklogo op de mouw.