C.P. COMPANY PARKA'S VOOR HEREN

C.P. COMPANY PARKA'S VOOR HEREN

De parka jassen van C.P. Company zijn helemaal van deze tijd. Ze hebben een sportieve uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. Check de gehele collectie snel online!


DE PERFECTE JAS VOOR IN DE WINTER

In jouw winterjas wil je natuurlijk goed en stijlvol uitzien, maar een winterjas moet je ook beschermen tegen de regen, wind en kou. De C.P. Company parka is hier de ideale winterjas voor, het technische vakmanschap maakt de jassen uniek. Zo zie jij er waanzinnig uit in de Italiaanse designer parka’s van C.P. Company.

C.P. COMPANY VOOR HET MILLEU

De softshell-stof van de C.P. Company jassen is gemaakt van gerecyclede nylongaren. De prestatiekwaliteiten van de standaard C.P.Company softshell-stof blijft ongewijzigd. Maar het gebruik van een nieuwe generatie gerecyclede nylon stof voor de buitenstof, is een kleine stap om onze beperkte natuurlijke hulpbronnen niet te verspillen. Voor C.P. Company moet het elimineren van afval een van onze prioriteiten zijn voor de toekomst.

TECHNISCH GEAVANCEERDE MATERIALEN

De C.P. Company parka’s zijn bekend van de superieure en technisch geavanceerde materialen. Stoffen zoals Micro-M en Nycra-R, zorgen ervoor dat de C.P. Company winterjassen extra water resistent zijn. Dat je geen last hebt van een koude wind en dat de jas lekker ademend is, zodat jij je niet benauwd voelt in jouw C.P. Company jas. Door de lengte van de parka’s blijft heel je lichaam warm, ook bij enorm lagen buitentemperaturen.