C.P. Company Hoodies

C.P. Company Hoodies


C.P. Company Hoodies

C.P. Company heeft de meest exclusieve collectie heren truien waaronder de hoodies. De hoodies herken je aan de garment dyed technieken en bijzondere materialen met de kwaliteit die je van C.P. Company mag verwachten. Check de gehele collectie hoodies nu bij Rico Moda!


DE COLLECTIE HOODIES VAN C.P. COMPANY

De hoodies van C.P. Company zijn een perfecte aanvulling op je designercollectie. Door het gebruik van zachte stoffen ben je altijd verzekerd van een zachte hoodie. Op vrijwel elke hoodie vind je de bekende goggle terug.

C.P. COMPANY HOODIE MET GOGGLE

De goggle kennen we vooral van de collectie jassen. Maar ook op verschillende hoodies is dit merkembleem terug te vinden. De zwarte goggle is voorzien van het merklogo en is altijd zichtbaar op de linkermouw of in de capuchon. Meestal is de goggle op de mouw verwerkt op een zakje welke te sluiten is met een rits. Dit geeft je outfit een sportieve uitstraling.

VERSCHILLENDE SOORTEN HOODIES

We hebben verschillende hoodies van C.P. Company in onze collectie. Een voorbeeld hiervan is de Light Hooded, een qua gewicht lichte trui die wat dunner aanvoelt dan een normale hoodie. Dit model is perfect voor een lentedag waarbij je zonder jas naar buiten kan. Ook hebben we een ‘zwaarder’ model die overeenkomt met een hoodie zoals je die kent. Comfortabel en geschikt voor een wat koudere dag in de winter. Beide modellen voelen door de gebruikte materialen heerlijk zacht aan. Beide modellen hoodies hebben zijn er in verschillende kleuren, voornamelijk basic. Voor welke hoodie ga jij?