C.P. COMPANY SWEATERS VOOR HEREN

C.P. COMPANY SWEATERS VOOR HEREN


C.P. COMPANY SWEATERS VOOR HEREN

C.P. Company heeft de meest exclusieve collectie heren truien waaronder sweaters. De sweaters herken je aan de garment dyed technieken en bijzondere materialen met de kwaliteit die je van C.P. Company mag verwachten. Check de gehele collectie sweaters nu bij Rico Moda!

Je hebt 16 van de 16 gezien


Minimalistische designs met verassende technieken

Op zoek naar een sweater om jouw collectie compleet te maken? Check de sweater collectie van C.P. Company. Zoals je gewend bent van de C.P. Company collecties, herken je duidelijk de minimalistische designs met technologische hoogwaardige stoffen. Zo heeft het Italiaanse merk gebruik gemaakt van de gerenommeerde garment dyed methode voor het maken van de sweaters. Deze methode zorgt voor een perfect resultaat van de gebruikte stoffen.

Goggles op alles

De iconische lens vind je veel terug op designs van de C.P. sweater collectie. Zo heeft de nieuwste collectie basic sweaters de C.P. Company lens op de mouw zichtbaar. Hierbij is de lens op een afsluitbaar vakje gemaakt.

Basic kleuren die bij elke outfit passen

De C.P. Company sweaters herken je aan de basic kleuren zoals blauw en groen. De ingetogen kleuren maken het mogelijk om jouw items eenvoudig te combineren. Maak je C.P. Company look bekend en kies ook voor de iconische softshell jassen. De sweater is een echte allround trui. Ideaal voor het voor- en najaar en tijdens koelere zomerdagen een fijn fashion item. Het ingetogen ontwerp maakt de sweater voor elke gelegenheid geschikt. De pasvormen zijn te typeren als regular. Ideaal om je urban sportswear look af te maken.