DAILY PAPER BROEKEN

DAILY PAPER BROEKEN


DAILY PAPER BROEKEN

Sinds een tijdje vind je bij Daily Paper ook broeken in het assortiment. De meest populaire zijn de cargobroeken. Daarnaast heeft Daily Paper ook sweatpants en sweatshorts om in te chillen. Zo is er voor elke gelegenheid en elk weertype wel een fijne Daily Paper broek!

Je hebt 12 van de 12 gezien


DAILY PAPER BROEKEN VOOR HEREN BIJ RICO MODA

De broeken van Daily Paper zijn heel divers. Vaak is het merklogo zichtbaar op de broek, in de vorm van een band of stiksel. De trainingsbroeken en sweatshorts zitten super comfortabel en zijn fijn om in de sporten of om in te relaxen thuis. Wil je een meer casual outfit? Kies dan voor een cargobroek van Daily Paper.

KIES VOOR EEN CARGOBROEK

Wil je toch een keer iets anders aan dan de sweatpants? Dan zijn de Daily Paper cargobroeken ook een heel gave keuze! Cargobroeken zijn de laatste jaren onwijs populair en één van de bestsellers uit de Daily Paper collectie. Ze zijn zowel door mannen als door vrouwen te dragen en geven jouw outfit een stoerdere look.

COMFY BROEKEN VAN DAILY PAPER

De laatste jaren zien we steeds meer comfy wear in de fashion: van trainingsbroeken tot sweatpants. Daily Paper speelt perfect in op deze trend met hun collectie broeken! Elke broek van Daily Paper heeft een comfortabele fit en match je perfect met bijvoorbeeld een Daily Paper hoodie. Zo heb je supermakkelijk een comfortabele outfit van Daily Paper!