DAILY PAPER HOODIES VOOR HEREN

DAILY PAPER HOODIES VOOR HEREN

Een van de populairste items van Daily Paper is natuurlijk de hoodie. Daily Paper begon met de Captain Hoodie, één van hun bestseller items en die nu nog steeds snel uitverkocht zijn. Inmiddels hebben ze hun collectie hoodies uitgebreid en zijn er ook veel andere hoodies met het merklogo op de borst.


DAILY PAPER HOODIES VOOR HEREN BIJ RICO MODA

De Daily Paper hoodies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Elk seizoen komen ze met nieuwe trendkleuren, waardoor je lekker kunt afwisselen. De hoodies van Daily Paper zijn altijd lekker warm, hebben aan de voorzijde een groot vak en hebben een capuchon. Check dus snel onze collectie Daily Paper hoodies!

DAILY PAPER ALIAS HOODIES

Na de Captain hoodies begon Daily Paper met een nieuwe lijn: de Alias hoodies. Deze hoodies zijn voorzien van de woorden "Daily Paper" op de borst. De woorden zijn in kleine letters (vaak wit of zwart) op de hoodie gestikt. Elk seizoen komen er nieuwe Alias hoodies in gave trendkleuren, maar de basiskleuren als zwart en grijs blijven altijd in de collectie. Is je maat er dus even niet? Vraag dan een seintje aan en krijg een e-mail zodra jouw maat er weer is! Dan kun ook jij shinen in een Alias hoodie van Daily Paper!

UNIEKE DESIGNS VAN DAILY PAPER HOODIES

Wil je juist voor een uniek design gaan? Ook dan zijn de Daily Paper hoodies echt iets voor jou! Het merk heeft de laatste jaren de collectie ook uitgebreid met hoodies in unieke designs. Vaak gaat het om een toffe variant op het logo, maar er zijn ook gave designs met Afrikaanse invloeden. Hierin wordt natuurlijk gekeken naar de laatste kleurtrends, waardoor de collectie hoodies heel uitgebreid is.