Daily Paper Sweaters voor heren

Daily Paper Sweaters voor heren

Daily Paper sweaters zijn ongekend populair. De sweaters zijn stijlvol en comfortabel en hebben vaak een oversized fit. Check de gehele collectie sweaters nu bij Rico Moda!


DAILY PAPER SWEATERS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Een sweater is ooit gemaakt met de bedoeling om te sporten, maar vandaag de dag is het één van de meest gedragen truien onder mannen - ook wanneer er niet wordt gesport. Daily Paper heeft een grote collectie sweaters waarmee jij je designer collectie kan perfect uitbreiden. Shop de collectie Daily Paper sweaters snel bij Rico Moda!

OPVALLENDE EN BASIC SWEATERS

Ieder seizoen komt Daily Paper weer met een aantal unieke sweaters in de collectie. Deze sweaters hebben vaak een opvallende kleur zoals rood, geel of paars en zijn voorzien van toffe prints. Met deze sweaters weet je zeker dat je opvalt!

ALIAS DAILY PAPER SWEATERS

De basics van Daily Paper zijn al jarenlang erg populair in de fashionwereld. De sweaters zijn er in verschillende kleuren zoals grijs, blauw en zwart. Het minimalistische merklogo is terug te vinden op de voorzijde van de sweaters. Het tijdloze design maakt dit item tot een perfecte aankoop.

GA VOOR EEN URBAN LOOK

Met de sweaters van Daily Paper creëer je gemakkelijk een urban look. Combineer bijvoorbeeld met een cargobroek van het merk en je gaat helemaal mee met de trend van nu. Daarnaast is de fitting tegenwoordig ook oversized.