DENHAM HEREN BIJ RICO MODA

DENHAM HEREN BIJ RICO MODA


DENHAM HEREN BIJ RICO MODA

Denham is het Nederlandse jeansmerk dat je waarschijnlijk wel kent van het iconische schaarlogo. Het merk heeft het tot zijn missie gemaakt de originele blue denim in ere te houden, maar met moderne aanpassingen tot een nog betere jeans te komen. Hun motto is dan ook: The truth is in the details.

Lees meer over Denham

Je hebt 24 van de 29 gezien

Toon meer

DENHAM AMSTERDAM

Denham werd in 2008 opgericht in onze eigen hoofdstad, Amsterdam. Toch heeft het merk ook invloeden van andere culturen. Het merk werd namelijk opgezet door de Engelse jeansmaker Jason Denham, waar het merk ook zijn naam aan dankt. Na zijn studie in Manchester en zijn werk voor Pepe Jeans in Amsterdam, besloot hij zijn eigen jeansmerk op de richten, ook in Amsterdam. Elke jeans wordt ontworpen in Nederland, maar gemaakt van de beste materialen die van over de hele wereld komen. Inmiddels is de collectie van Denham uitgebreid met tops en accessoires, voor zowel mannen als vrouwen.

DENHAM: THE TRUTH IS IN THE DETAILS

Het motto van Denham is ‘The truth is in the details’. Deze details zie je bijvoorbeeld terug in de wassingen, pasvormen en moderne designs. Terwijl het merk zo dicht mogelijk bij de originele bluejeans wil blijven, verbeteren ze de jeans ook door goed te letten op de details.

Daarnaast zijn de Denham jeans gemaakt van de beste materialen, afkomstig uit Italië en Japan. Hierdoor is ook de Aziatische invloed zichtbaar in de collectie van Denham. Niet voor niks zijn ook in Japan de jeans van Denham populair. Zo heeft het merk ook verkooppunten in Tokio en Osaka.

VOOR WIE IS DENHAM?

Denham is een merk voor de echte jeans liefhebber. Ben je op zoek naar een perfect passende jeans van hoge kwaliteit? Dan is Denham zeker iets voor jou. De collectie bestaat uit verschillende jeans. Zo zijn er de clean jeans, die geïnspireerd zijn op de originele bluejeans en onder elke outfit perfect staan. Liever iets stoerders of opvallenders? Dan heeft Denham ook een paar gave jeans met mooie wassingen.

Door de premium kwaliteit van de jeans gaan ze ook nog eens extra lang mee. Door de unieke designs te combineren met de stijl van de originele jeans, ontstaat er een tijdloos design dat opvalt. Koop jouw Denham jeans online bij Rico Moda en je hebt een mooie jeans van de beste kwaliteit.

HET DENHAM LOGO

Je kent Denham misschien al wel van het iconische logo dat ze op elke jeans zetten: de Denham schaar. Dit logo is geïnspireerd op de allereerste schaar die Jason Denham gebruikte om zijn jeans te maken. Het logo wordt op elke jeans gestikt met 691 steken en staat wereldwijd bekend als een teken van kwaliteit. Daarnaast is het ook een tof detail op de Denham jeans.

VEELGESTELDE VRAGEN