DONDUP HEREN BIJ RICO MODA

DONDUP HEREN BIJ RICO MODA


DONDUP HEREN BIJ RICO MODA

Dondup is het merk als je op zoek bent naar een fijne Italiaanse jeans of broek. De fijne pasvormen en uitgebreide collectie is wat Dondup zo’n geliefd merk maakt. Een Dondup jeans of broek mag in jouw kledingkast niet ontbreken. Elke broek is herkenbaar aan het merklogo: de metalen D op de achterkant.

Lees meer over Dondup

Je hebt 17 van de 17 gezien


DONDUP DENIM

Dondup werd in 2000 opgericht door Massimo Berloni en Manuele Mariotti, in het Italiaanse Fossombrone. Dat maakt Dondup een echt Italiaans merk en nog steeds wordt elk kledingstuk in dit land gemaakt. De naam van het merk verwijst naar een oude Tibetaanse lama, Mungyar Dondup. Hij streed voor gelijkheid op basis van ras, kleur en afkomst. Het merk Dondup profileert zich dan ook als een merk voor iedereen.

Dondup is een echt jeans-merk en is dan ook constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van denim stoffen. Door de jaren heen heeft het merk verschillende experimentele stoffen gecreëerd, zoals jeans-geprinte zijden broeken, waterkleuren en gecoat linnen-denim.

CLASSICS: THE COLLECTIONS

De experimenten, deskundigheid en fusie zijn toonaangevende onderdelen in de Dondup collecties. Dondup is als merk een leider in hedendaagse stijl, met een duidelijke visie over de combinatie van haute couture en functionaliteit. Dondup brengt unieke stijlen samen tot de iconische en tijdloze stukken als de smoking, de parka, de bomber, knitwear en natuurlijk next-generation fashion.

VOOR WIE IS DONDUP?

Dondup is het perfecte merk voor mensen die graag iets speciaals willen. Dondup heeft een ware urban tribe bij elkaar gebracht die de waarden van denim (authenticiteit, innovatie en rebelse sferen) tot leven brengt. Dondup is één van de meest interessante interpretaties van hedendaagse mode. Het merk is zo interessant dat het een grote groep mensen aanspreekt en een plek heeft in veel kledingkasten.

Koop je een Dondup jeans, dan ben je zeker van goede kwaliteit en een perfecte pasvorm. De jeans hebben een minimalistisch ontwerp, het merklogo zul je ook niet groot terugvinden op de jeans. Dit maakt het ook de perfecte jeans om goed te combineren met klassieke items, of om juist los te gaan met felle kleuren en logo's. Dondup jeans zijn verkrijgbaar in diverse modellen en wassingen.

DE NIEUWE DONDUP COLLECTIE

Bij Rico Moda zijn we fan van de Dondup jeans en chino's. Ze vormen een goede basis voor elke outfit en zijn er in diverse kleuren, pasvormen en wassingen. Zo creëer je eenvoudig een vette outfit met een van de destroyed jeans, of een nette outfit met een effen chino. In de nieuwe collectie van dit jaar vinden we ook trends terug. In de collectie van Dondup zit altijd wel een mooi item dat bij je past!

VEELGESTELDE VRAGEN