DRYKORN HEREN BIJ RICO MODA

DRYKORN HEREN BIJ RICO MODA


DRYKORN HEREN BIJ RICO MODA

Drykorn is een Duits fashion merk en positioneert zich als “for beautiful people”. Het is een heel divers merk met een uitgebreide collectie. Populair zijn vooral de jeans, maar ook de basisoverhemden doen het goed. Daarnaast speelt het merk ook goed in op de trends door een paar bijzondere items in elke collectie te lanceren.

Lees meer over Drykorn

Je hebt 24 van de 56 gezien

Toon meer

FOR BEAUTIFUL PEOPLE

Drykorn werd in 1996 opgericht in de Duitse fashion hoofdstad Berlijn. In korte tijd groeide het uit tot een groot internationaal fashion label. Met de gedachte “we make clothes for beautiful people” veroverden ze de hele wereld. Inmiddels heeft het merk een mooie basis collectie die wordt aangevuld met trenditems.

De collectie van Drykorn bestaat uit twee delen: fijne jeans en basis overhemden voor elke dag, en bijzondere items voor de echte modegevoelige man. Dragers van Drykorn hebben vaak een eigen, unieke stijl en willen onafhankelijkheid tonen. Dit past precies bij de missie van het Duitse modemerk.

DRYKORN IDENTITEIT

De items van Drykorn sluiten naadloos aan op de laatste fashiontrends, zonder dat het de Drykorn-identiteit verliest. Het merk is vooruitstrevend en de kleding van hoge kwaliteit. Het aanbod is uitgebreid, van diverse items als een jeans en trui, tot basic items in combinatie met een opvallende print. De materialen komen uit Frankrijk en Italië.

Drykorn collecties zijn all-about de laatste trends, stijlen en mode zonder het unieke karakter kwijt te raken. Totaal eigen, tijdloos en comfortabel, dat is Drykorn.

VOOR WIE IS DRYKORN?

De collectie bestaat uit diverse kledingstukken, zowel in basiskleuren als items waarmee je een fashion statement maakt. Bij Rico Moda vind je fijne Drykorn jeans en broeken. Die combineer je met een trui of overhemd van Drykorn. Kleurrijke prints of juist basic, in de collectie van Drykorn is het te vinden.

De collectie van Drykorn is geschikt voor alle gelegenheden. Kies een Drykorn overhemd en pantalon voor een zakelijke of feestelijke look, of ga voor een trui met jeans voor een meer casual look.

Bij Rico Moda ontdek je als eerste de nieuwste collectie van Drykorn. De collectie bestaat uit stoere en stijlvolle basics en is te kenmerken als klassiek. Drykorn gebruikt geen opvallende prints, designs of grote schreeuwende logo's en dat maakt het merk zo populair.

DE COLLECTIE VAN DRYKORN

De Drykorn stijl staat bekend om zijn eenvoud en kwaliteit. Dat is ook precies wat je terugziet in de nieuwe collectie van het merk. De T-shirts en truien zijn voorzien van een eenvoudig design, waardoor je ze eenvoudig kunt combineren. De jeans van Drykorn zijn in verschillende wassingen en destroyed looks. Deze nieuwe collectie is dan ook precies wat we van Drykorn kunnen verwachten: stijlvol en van uitstekende kwaliteit!

Veelgestelde vragen