DSQUARED2 CAPS VOOR HEREN

DSQUARED2 CAPS VOOR HEREN

Dsquared2 heeft een uitgebreide collectie caps, die beschikbaar zijn in allerlei kleuren! Met de caps van Dsquared maak je jouw outfit compleet. Elke cap is afgewerkt met het merklogo van Dsquared2. Shop jouw nieuwe Dsquared2 cap nu bij Rico Moda.


VERSCHILLENDE KLEUREN EN UNIEKE DESIGNS

Elk jaar voegt Dsquared2 weer nieuwe caps toe aan hun collectie. Er zijn een aantal basic caps die altijd in de collectie blijven, zoals de populaire ICON caps. Dsquared2 komt elk jaar ook weer met nieuwe unieke designs. Ze gaan mee met de trends waardoor jij er altijd op je best uit ziet met de kleding en accessoires van Dsquared2.

OPVALLENDE MERKLOGOS

Op elke cap is het merklogo van Dsquared verwerkt. Vaak zie je het logo op een grote opvallende patch op de voorkant van de cap. Dsquared2 is niet bang om hier kleur voor te gebruiken. In de collectie vind je een aantal kleurrijke en opvallende caps, waarmee jij jouw outfit compleet maakt!

DSQUARED2 ICON CAP

Dsquared heeft caps die komen uit de ICON collectie, deze caps zijn een echte musthave voor iedereen! De caps hebben een rustige uitstraling en passen daarom bij elke outfit. Je kan deze caps perfect combineren met een gave destroyed jeans van Dsquared2. Deze caps wil je echt niet missen! Shop ze snel op de webshop.