DSQUARED2 RIEMEN VOOR HEREN

DSQUARED2 RIEMEN VOOR HEREN


DSQUARED2 RIEMEN VOOR HEREN

Met een riem van Dsquared2 is jouw outfit helemaal af. De riemen zijn van stevige kwaliteit en zien er gaaf uit met drukke prints en merklogo’s. Maak jouw Dsquared2 outfit compleet met een gave riem. Shop jouw Dsquared2 riem nu bij Rico Moda!


DSQUARED2 RIEMEN: PRAKTISCH & STIJLVOL

De riemen van Dsquared2 zijn niet alleen heel praktisch, ze zijn ook stijlvol. Zo zorg je ervoor dat jouw Dsquared2 jeans niet afzakt en dat je een gaaf designer item van hoge kwaliteit draagt. De riemen zijn vaak basic zwart, maar met een gave opvallende gesp met daarop het merklogo.

COMBINEER JOUW DSQUARED2 RIEM

De Dsquared2 riemen hebben een basic look hierdoor zijn ze goed te combineren met een drukke destroyed jeans van Dsquared2. Je maakt er jouw look juist nog specialer en opvallender mee! In combinatie met één van de gave Dsquared2 T-shirts heb je al snel een toffe outfit. Shop snel een Dsquared riem op de webshop!

DE BESTE KWALITEIT LEREN RIEMEN

De riemen van Dsquared2 zijn allemaal van goede kwaliteit, ze zijn gemaakt van echt leer. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze mooi. De gesp is gemaakt van staal. Daardoor zijn ze extra stevig én hebben ze een massieve en sterke uitstraling. Een D2 riem is dus een echte musthave voor in jouw kledingkast.