DSQUARED2 BROEKEN

DSQUARED2 BROEKEN


DSQUARED2 BROEKEN

Op zoek naar een chino of pantalon? In de collectie van Dsquared2 vind je een uitgebreid assortiment aan broeken. Zo heb je voor elke gelegenheid een vette Dsquared broek, die jouw outfit een stoere uitstraling geeft. Bij Rico Moda vind je verschillende soorten Dsquared2 broeken.


DE GAVE COLLECTIE DSQUARED2 BROEKEN

Wat je misschien niet direct verwacht bij een merk als Dsquared2, is dat je de broeken uit de collectie ook onder een nettere outfit kunt dragen. Combineer een Dsquared pantalon of chino bijvoorbeeld met een mooi overhemd, en je kunt naar een feestje of naar kantoor. Bijzonder aan de uitgebreide collectie is dat alle broeken de Dsquared2 stijl perfect behouden!

DSQUARED2 KORTE BROEK HEREN

Dsquared staat bekend om de destroyed jeans. In de collectie van Dsquared vind je ook korte destroyed broeken. Je vindt het iconische rode dsquared2 label, ook bij de korte broeken, terug bij de rits van deze broek. D2 broeken zijn altijd van goede kwaliteit zoals je van Dsquared2 gewend bent.

DSQUARED2 SWEATPANTS

Heb jij geen zin om je netjes aan te kleden maar wil je er wel stijlvol uitzien? Ga dan voor een Dsquared2 sweatpants of trainingsbroek. De sweatpants van Dsquared2 zijn zeer comfortabel en van goede kwaliteit, combineer deze broeken met de sneakers van Dsquared en je bent ready om de deur uit te gaan!