FILLING PIECES HEREN BIJ RICO MODA

FILLING PIECES HEREN BIJ RICO MODA


FILLING PIECES HEREN BIJ RICO MODA

Filling Pieces is hét Nederlandse sneakermerk van dit moment. De innovatieve schoenen uit de collectie van Filling Pieces zijn een echte aanvulling op jouw verzameling sneakers. Waarom? De exclusieve designs zijn stijlvol, modern en hebben een perfecte pasvorm. Met een paar handgemaakte schoenen van Filling Pieces maak jij jouw outfit compleet.

Lees meer over Filling Pieces

Je hebt 14 van de 14 gezien


HANDGEMAAKTE FILLING PIECES SNEAKERS

Filling Pieces werd in 2009 opgericht door de Nederlandse designer Guillaume Phillibert. Vanuit de garage van zijn ouders in Heemskerk lanceerde hij het merk, waarmee hij het gat tussen high end fashion en streetwear wilde dichten. Het merk is inmiddels internationaal bekend en Filling Pieces schoenen worden over de hele wereld verkocht.

Wist je dat Filling Pieces schoenen met de hand gemaakt worden? Er wordt gebruik gemaakt van de beste Italiaanse materialen en de schoenen worden in Portugal met de hand gemaakt. In combinatie met de Nederlandse designs zijn de sneakers van Filling Pieces echt uniek. De passie voor topkwaliteit en design is waar het om draait bij dit merk.

NEXT GENERATION FASHION: CUSTOM-MADE SCHOENZOLEN

Filling Pieces is trots op het feit dat ze een van de weinige high-end schoenenmerken zijn die volledige controle heeft over het design, de ontwikkeling en de productie van de schoenzolen. Deze innovatieve benadering is begonnen met de eerste Ghost zool, en is doorgegroeid met de introductie van de Curve. Elk model is gebaseerd op een custom zool die elk seizoen weer verder ontwikkeld wordt.

VOOR WIE IS FILLING PIECES?

Mensen die Filling Pieces sneakers dragen zijn altijd op zoek naar ontwikkeling en evolutie. Ze blijven niet lang tevreden met de klassieke ‘runner style’ en zoeken elk seizoen naar de schoenen die vooruitgaan en evolueren. Iemand die altijd op zoek is naar meer en “the next best thing”, dat is de Filling Pieces koper.

Hoe je het design van een Filling Pieces ervaart is erg persoonlijk. De trendy schoenen zijn uniek in zijn soort. Filling Pieces is met de Low Top Ripple, Low Top Ghost en de Low Curve Iceman hét voorbeeld van fashionable sneakers die net even iets anders zijn dan andere merken.

Alle sneakers herken je aan een high-end ontwerp met een fantastische pasvorm en de beste materialen. De ‘signature’ Filling Pieces zijn uniek van elkaar. In de kleuren wit, grijs of blauw heb je voor elke outfit een bijpassend paar sneakers. Stuk voor stuk sneakers die bij jouw stijl passen.

CLASSIC: LOW TOP SNEAKERS

Filling Pieces startte met de inmiddels klassieke Low Top sneakers. Een minimalistische, spannende en comfortabele sneaker voor een goede prijs. Met herkenbare minimalistische ontwerpen en kwaliteitsmaterialen is de Low Top een echte ‘signature look’. De Low Top sneakers worden met de hand gemaakt in Portugal, met de beste Italiaanse materialen, zoals boterzacht leer en hoge kwaliteit suède. Voor een perfecte combinatie van haute couture en street couture kies je voor Filling Pieces Low Top.

LOW TOP GHOST

De Low Top Ghost was een onmiddellijke hit toen het geïntroduceerd werd. Het was een evolutie van de klassieke Low Top silhouet, de eerste sneaker met de ‘custom-made’ Ghost schoenzool en was de start van de transitie naar de Filling Pieces-visie die we vandaag kennen. Voor de Ghost werden dezelfde Italiaanse Marcom schoenzolen gebruikt, die de rest van de high-end merken ook hebben. Nu heeft Filling Pieces een eigen faciliteit in Portugal waar eigen zolen ontworpen en geproduceerd worden. De AW16 Srefidensi // Independence collectie was de eerste serie die exclusief deze nieuwe zolen bevatten. De Low Top Ghost is anno 2020 een sneaker, die niet meer is weg te denken uit de basiscollectie van Filling Pieces.

THE INNOVATION COLLECTION

De Innovation Collection van Filling Pieces verlegt de grenzen van het design van merkschoenen. Alle designs binnen deze collectie hebben bijzondere vormen, kleuren en materialen. Een moderne kijk op het design van de sneaker. Met een paar sneakers uit de Innovation Collection val je zeker op!

VEELGESTELDE VRAGEN