GENTI HEREN BIJ RICO MODA

GENTI HEREN BIJ RICO MODA


GENTI HEREN BIJ RICO MODA

Het merk Genti is een Nederlands modelabel en gloednieuw bij Rico Moda! De collectie van dit label is eigenzinnig en authentiek. De moderne designs worden gecombineerd met sportieve stijlen. De items zijn echte must-haves en mogen daardoor niet ontbreken in jouw garderobe!

Lees meer over Genti

Je hebt 24 van de 64 gezien

Toon meer

GENTI: EEN EIGENZINNIG NEDERLANDS MERK

Genti werd in 2004 opgericht en bestaat inmiddels 15 jaar. Ondanks dat het merk in Nederland is gestart, heeft het toch een sterk internationaal karakter. Zo worden alle items in Nederland ontworpen, maar worden ze geproduceerd in Italië en Portugal. Hierdoor wordt de hoge kwaliteit van de items gegarandeerd.

DE COLLECTIE VAN GENTI

Genti begint aan zijn eerste seizoen bij Rico Moda, en we zijn onwijs blij met dit merk! De collectie is een mooie toevoeging op onze andere merken. Zo bestaat de collectie uit mooie basisitems, zoals de gebreide truien in de trendkleuren. Het is een mix van contemporary fashion en urban sportswear. Een unieke collectie dus, waar we zeker veel van mogen verwachten! Daarnaast staan kwaliteit en duurzaamheid bovenaan als het gaat om het creëren van nieuwe collecties.

VOOR WIE IS GENTI?

Genti maakt zijn collecties voor consumenten met een sterk individuele stijl. Mannen die houden van stijl en niet bang zijn goed gekleed de straat op te gaan. De collecties van Genti komen tot stand door creativiteit, kwaliteit en een individuele mindset. Dat is ook precies de groep die ze voor ogen hebben!

De items van Genti zijn van hoge kwaliteit en zijn echte must-haves. Op het gebied van kleur, materiaal en pasvorm blijven ze innoveren, en dat zie je elk seizoen weer terug in de nieuwe collecties. Met de items van Genti maak je heel eenvoudig een nette outfit, door de gebreide truien te combineren met een chino bijvoorbeeld. Of stijl de items van Genti juist op een sportieve manier met een gave jeans en een paar vette sneakers eronder. Met de collectie van Genti kun je alle kanten op!

OFFICIËLE KLEDINGPARTNER VAN PSV

Al meer dan tien jaar is Genti de officiële kledingpartner van voetbalclub PSV. Elk seizoen komen ze met speciaal op maat gemaakte kledingconcepten voor de spelers. Zo komt ook direct het sportieve karakter van Genti weer naar boven. De samenwerking is dan ook perfect! De sportieve collecties voor de voetbalclub hebben een urban gevoel en worden gemaakt in samenwerking met de spelers.

VEELGESTELDE VRAGEN