GRAN SASSO HEREN BIJ RICO MODA

GRAN SASSO HEREN BIJ RICO MODA


GRAN SASSO HEREN BIJ RICO MODA

Het Italiaanse merk Gran Sasso werd al in 1952 opgericht, maar is sinds 2021 ook te shoppen bij Rico Moda. De collectie van Gran Sasso bestaat voornamelijk uit kwalitatieve truien, zoals coltruien en gebreide truien. Elk item wordt met de grootste zorg samengesteld en is echt uniek!

Lees meer over Gran Sasso

Je hebt 24 van de 50 gezien

Toon meer

GRAN SASSO SINDS 1952

Gran Sasso werd meer dan 50 jaar geleden opgericht door vier broers: Nello, Eraldo, Alceo en Francesco Di Stefano. Het bedrijf is nog steeds gevestigd in Italië, in het dorpje Sant'Egidio Alla Virata. Gran Sasso startte als een klein familiebedrijf dat hun passie had gevonden bij het maken van kwalitatieve knitwear. In 1970 brachten ze hun merk Gran Sasso op de internationale markt. Inmiddels is een iconisch label dat bekend staat om hun kwaliteit en stijlvolle designs.

GRAN SASSO TRUIEN

Op het eerste gezicht lijkt een Gran Sasso trui misschien alleen mooi, maar er zit veel meer achter het design van één trui. Elk item dat Gran Sasso op de markt brengt, wordt met de hand geproduceert, met behulp van de nieuwste technieken. Elke Gran Sasso trui wordt dan ook gecontroleerd en moet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. Het motto van Gran Sasso is ook niet voor niets: "Quality is always fashionable". Daar zijn wij het helemaal mee eens!

KWALITATIEVE KNITWEAR BIJ GRAN SASSO

Om de kwaliteit van de Gran Sasso kleding te kunnen waarborgen, worden alleen natuurlijke materialen gebruikt. Katoen en wol zijn hier het grootste voorbeeld van. Ook de verfprocessen gebeuren alleen op een natuurlijke manier, zonder chemicaliën. Zo heb je niet alleen een volledig natuurlijk product, maar is het ook beter voor het milieu én krijg je prachtige kleuren die je eenvoudig kunt combineren.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN GRAN SASSO

Gran Sasso is gloednieuw bij Rico Moda, maar toch kun je al een mooie collectie bij ons vinden. Het merk staat vooral bekend om zijn knitwear, die van zachte kwaliteit is en stijlvol en comfortabel is. Dit zie je zeker ook terug in de nieuwe collectie van Gran Sasso. Prachtige truien en polo's met een minimalistisch design, gemaakt van de fijnste materialen. De natuurlijke kleuren zijn daarnaast eenvoudig te combineren, bijvoorbeeld met een mooie pantalon voor een nette look, of combineer met een clean jeans voor naar kantoor.

VEELGESTELDE VRAGEN