HERON PRESTON HEREN BIJ RICO MODA

HERON PRESTON HEREN BIJ RICO MODA


HERON PRESTON HEREN BIJ RICO MODA

Innovatie en creativiteit, dat is waar Heron Preston voor staat. Grafische ontwerpen en met flitsen van oranje maakt de kleding van dit merk zo ontzettend herkenbaar. Onvoorspelbaarheid is één van de kenmerken waar dit merk voor staat. Je zult met deze kleding daarom ook niet onopvallend over straat lopen. De collectie van Heron Preston bij Rico Moda bestaat uit broeken, truien, T-shirts, jassen en accessoires.

Lees meer over Heron Preston

Je hebt 24 van de 25 gezien

Toon meer

ONTDEK DE ICONISCHE STREETWEAR VAN HERON PRESTON

Innovatie en creativiteit, dat is waar Heron Preston voor staat. Gedurfde grafische ontwerpen en flitsen van oranje maakt de kleding van dit merk zo ontzettend herkenbaar. Zijn collecties zijn geïnspireerd op technische werkkleding en subculturen. Onvoorspelbaarheid is één van de kenmerken waar dit merk voor staat.

Met Heron Preston's kleding loop je niet onopgemerkt over straat. Het merk, vernoemd naar oprichter Amerikaans multitalent op gebied van design en kunst breekt regels. De Amerikaan is niet alleen op het gebied van mode werkzaam, ook is hij actief als artiest, DJ, art director en content creator voor verschillende merken. Stap in de wereld van Heron Preston en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van innovatie en creativiteit!

HERON PRESTON'S PORTFOLIO: STREETWEAR OP ZIJN HOOGTEPUNT

Heron is misschien wel de meest invloedrijke creatieveling ter wereld, zijn cv liegt er daarom ook niet om. Het multitalent heeft onder andere samengewerkt met grootheden als Kanye West en Virgil Alboh. Maar het gaat verder dan dat. Heron Preston ging de samenwerking aan met Calvin Klein, Mercedes Benz, NASA en Nike. Vaak staat duurzaamheid en gerecyclede producten centraal tijdens zijn samenwerkingen. Zo maakte Heron kleding van oude airbags bij Mercedes, en bestonden zijn ontworpen schoenen van Nike voor maar liefst 75% uit gerecyclede materialen. 

De erfenis van Heron Preston is niet alleen gebouwd op creativiteit, maar ook op een diepgewortelde betrokkenheid bij een betere, duurzamere toekomst voor mode en design.

HERON PRESTON: DE ULTIEME STIJLUITDAGING

Heron Preston is voor degene die geen angst kennen om op te vallen. Heron Preston staat voor durven. Het is daarom ook geen verrassing om felle kleuren in de designs terug te vinden. De truien en T-shirts van Heron Preston hebben vaak een grafische opdruk en zijn voorzien van het kenmerkende oranje merklogo.

Bovendien heeft duurzaamheid een belangrijke plaats in het hart van deze ontwerper. Tijdens zijn samenwerkingen staan vaak gerecyclede materialen centraal. Het idee voor een samenwerking tussen Preston x DSNY (New York City Department of Sanitation) ontstond op een onverwachte manier, toen een plastic tas tegen Preston's arm waaide. Met de samenwerking bracht hij het 'zero waste by 2030' in New York initiatief onder de aandacht.

Prestons tweede logo

Op de kleding vind je vaak het woord “stijl” gedrukt in het Cyrillisch, dit is het tweede logo van Preston. De reden waarom de designer hiervoor koos? Simpelweg omdat de ontwerper het mooi vond, het afweek van de norm. De keuze hiervan valt daarom ook volledig in lijn met de gedachtegang van deze designer, anders zijn dan anders!

Veelgestelde vragen