HERON PRESTON BIJ RICO MODA

HERON PRESTON BIJ RICO MODA

Innovatie en creativiteit, dat is waar Heron Preston voor staat. Grafische ontwerpen en met flitsen van oranje maakt de kleding van dit merk zo ontzettend herkenbaar. Onvoorspelbaarheid is één van de kenmerken waar dit merk. Je zult met deze kleding daarom ook niet onopvallend over straat lopen. De collectie van Heron Preston bij Rico Moda bestaat uit broeken, truien T-shirts, jassen en accessoires.

Lees meer over Heron Preston
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9.6 Review score

Je hebt 28 van de 28 gezien

STREETWEAR WAAR JE U TEGEN ZEGT

Innovatie en creativiteit, dat is waar Heron Preston voor staat. Grafische ontwerpen en flitsen van oranje maakt de kleding van dit merk zo ontzettend herkenbaar. Zijn collecties zijn geïnspireerd op technische werkkleding en subculturen. Onvoorspelbaarheid is één van de kenmerken waar dit merk voor staat.

Je zult met deze kleding daarom ook niet onopvallend over straat lopen. Het merk, vernoemd naar oprichter Amerikaans multitalent op gebied van design en kunst breekt regels. De Amerikaan is niet alleen op het gebied van mode werkzaam, ook is hij actief als artiest, DJ, art director en content creator voor verschillende merken.

EEN INDRUKWEKKEND PORTFOLIO

Heron is misschien wel de meest invloedrijke creatieveling ter wereld, zijn cv liegt er daarom ook niet om. Het multitalent heeft onder andere samengewerkt met Kanye West en Virgil Alboh. Ook ging de kunstenaar de samenwerking aan met Calvin Klein, Mercedes Benz, NASA en Nike. Vaak staat duurzaamheid en gerecyclede producten centraal tijdens zijn samenwerkingen. Zo maakte Heron kleding van oude airbags bij Mercedes, en bestonden zijn ontworpen schoenen van Nike voor 75% uit gerecylede materialen. 

VOOR WIE IS HERON PRESTON?

Heron Preston is voor degene die niet bang is om op te vallen. Heron Preston staat voor durven. Het is daarom ook niet vreemd om felle kleuren in de designs terug te vinden.

Ook duurzaamheid staat bij de designer hoog in het vaandel. Tijdens zijn samenwerkingen staan vaak gerecyclede materialen centraal. Het idee voor een samenwerking tussen Preston x DSNY (New York City Department of Sanitation) ontstond nadat een plastic tas tegen de arm van Preston waaide. Met de samenwerking bracht hij het zero waste by 2030 in New York initiatief onder de aandacht.

Prestons tweede logo

Op de kleding vind je vaak het woord “stijl” gedrukt in het Cyrillisch, dit is het tweede logo van Preston. De reden waarom de designer hiervoor koos? Hij vond het mooi, het was anders dan normaal. De keuze hiervan valt daarom ook volledig in lijn met de gedachtegang van deze designer, anders zijn dan anders!

Veelgestelde vragen