Hi-Tec bij Rico Moda

Hi-Tec bij Rico Moda


Hi-Tec bij Rico Moda

Hi-Tec is opgericht door Frank van Wezel en brengt sinds 1974 de werelden van sport- en outdoorkleding bij elkaar. De eigenaar met Zeeuwse roots vond zijn succes in Engeland waar hij een innovatieve, lichte en comfortabele squashschoen op de markt bracht.

Lees meer over Hi-Tec

Je hebt 12 van de 12 gezien


Zeeuwse roots

Frank van Wezel groeide tot zijn zeventiende op in het Zeeuwse Vlissingen. Hij kende een grote liefde voor sport en na een werkzame periode in Afrika en Engeland ontdekte hij tijdens het squashen het gemis van degelijke schoenen. Hij richtte het merk Hi-Tec op en verkocht inmiddels al meer dan 19 miljoen paar van zijn eerste model, de Squash Classic.

Hi-Tec over de hele wereld

Het merk Hi-Tec is over de gehele wereld te vinden. Zo introduceerde Hi-Tec rond 1978 zichzelf in Amerika met de Sierra Sneaker. De eerste lichtgewicht wandelschoen ter wereld. In 1981 lanceerde het merk een van de bestverkopende hardloopschoenen van het Verenigd Koninkrijk. Later in de jaren 90 werd de Altitude IV de nummer 1 wandelschoen in de Verenigde Staten. In het meer dan 45-jarig bestaan is Hi-Tec betrokken bij grote partnerschappen en wordt het merk gedragen door verschillende grootheden. Een iconisch moment is dat Nelson Mandela een van de Hi-Tec modellen droeg tijdens zijn vrijlating uit de gevangenis in Zuid-Afrika.

VOOR WIE IS HI-TEC?

Hi-Tec is voor wie op zoek is naar sportieve en unieke sneakers om jouw outfit compleet te maken. Je kunt de sneakers onder verschillende kledingstijlen dragen. De Hi-Tec sneakers geven jouw stijlvolle look een sportief tintje of maken jouw streetwear outfit helemaal compleet. De modellen vind je in verschillende kleurencombinaties, dus ook in jouw favoriete kleur.

De nieuwe collectie van Hi-Tec

De Hi-Tec Lifestyle collectie bestaat uit comfortabele sneakers die zijn gemaakt van verschillende materialen zoals leer, suède, mesh en rubber. De sneakers zijn een herontwerp van de Silver Shadow (1981) en zijn herkenbaar aan de speciale comfortabele zool, de lichte mesh materialen en de Hi-Tec logo’s op de zijkanten.

VEELGESTELDE VRAGEN