HOGAN HEREN BIJ RICO MODA

HOGAN HEREN BIJ RICO MODA


HOGAN HEREN BIJ RICO MODA

Hogan is één van de nieuwste schoenmerken die je bij Rico Moda vindt. Het Italiaanse merk maakt schoenen en sneakers in diverse unieke stijlen, maar bijna altijd herkenbaar aan de H op de zijkant van de sneaker. De kwaliteit en de aandacht voor details maken elke schoen uniek en ze lopen ook nog eens comfortabel.

Lees meer over Hogan

ITALIAANSE SNEAKERS DOOR HOGAN

Hogan werd opgericht in 1986 en sindsdien is de stijl van de sneakers die Hogan maakt nagenoeg hetzelfde gebleven: on trend en vooroplopend qua fashion. Dat zie je vandaag de dag nog steeds terug in de unieke designs. Hogan is een echt Italiaans merk, wat je terugziet in de aandacht voor details en de kwaliteit van de schoen.

Hogan sneakers worden gemaakt van de beste materialen. Daardoor zien je nieuwe schoenen er niet alleen mooi uit, ze lopen ook comfortabel. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat je kunt gaan voor een mooie tijdloze sneaker die je jaren kunt dragen, of voor een echt seizoensitem, waardoor jij er on trend bij loopt.

MODELLEN HOGAN SNEAKERS

De sneakers van Hogan zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er sportieve sneakers, zoals de Interactive en Active One. Deze combineer je goed onder een sportieve outfit, maar ook met een jeans voor een casual look. Daarnaast voegt Hogan in zijn collectie vaak ook een paar nettere sneakers toe. Combineer deze met een chino en een polo en je hebt een chiquere look!

VOOR WIE IS HOGAN?

De Hogan fan vindt het belangrijk om vette sneakers te dragen, maar gaat ook voor goede kwaliteit en een fijne pasvorm. De sneakers van Hogan combineer je eenvoudig met elke outfit. Voor een comfortabele sneaker onder een casual outfit is een Hogan een goede optie. Daarnaast heeft Hogan ook een aantal nettere sneakers in de collectie. Onder een chino en een overhemd kun je dus ook prima een Hogan sneaker dragen. De sneakers zijn vaak ook voorzien van opvallende details, waardoor je meer kleur kunt geven aan jouw outfit.

De fashionable man die van zijn outfit één geheel wil maken, is bij Hogan zeker aan het juiste adres. Zowel het model als de kleuren van de sneakers hebben elk unieke details, waardoor je eindeloos kunt combineren. Bij Rico Moda vind je diverse Hogan sneakers!

TOUCH OF COLOUR

De sneakers van Hogan bestaan over het algemeen uit basiskleuren, zoals wit, zwart, grijs en beige. Wat de sneakers uniek maakt, is de kleur die wordt toegevoegd. Door een kleur als oranje of neongeel toe te voegen, maakt het de sneaker een opvallend item dat de basis van je outfit kan zijn. Deze kleurencombi’s zie je bijvoorbeeld terug bij de modellen Interactive.

VEELGESTELDE VRAGEN