Iceberg jeans

Iceberg jeans

Met een jeans van Iceberg maak je jouw outfit compleet! Iceberg jeans staan bekend om hun comfortabele pasvorm. Vaak is het logo verwerkt op de achterzak of op een label op de achterkant van de jeans. Bekijk alle jeans van Iceberg direct bij Rico Moda!

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

ICEBERG JEANS VOOR HEREN BIJ RICO MODA

Met een jeans van Iceberg zit je altijd goed. Door de basic uitstraling kan je de jeans goed combineren met bijvoorbeeld een hoodie of T-shirt. Vaak zijn de jeans afgewerkt met gave details, waardoor je outfit een unieke twist krijgt. Ook is het merklogo vaak terug te vinden, bijvoorbeeld op de kontzak. Check snel de hele collectie.

SLIM FIT ICEBERG JEANS

Een jeans van Iceberg zit altijd goed. De slim fit pasvorm zorgt ervoor dat de jeans mooi aansluit op jouw bovenbenen, terwijl de broekspijpen naar de enkels toe wat smaller worden. Daarnaast zijn de Iceberg jeans goed te combineren, zowel met bijvoorbeeld een Iceberg trui als met een item uit de collecties van andere merken.