IN GOLD WE TRUST HEREN BIJ RICO MODA

IN GOLD WE TRUST HEREN BIJ RICO MODA

In Gold We Trust, ook wel IGWT, is het streetwear label van Franzel Amsterdam. Het Nederlandse merk brengt elk seizoen weer gave items, maar het populairst zijn de hoodies. Het grote logo op de rug is inmiddels een waar fashion statement geworden. Naast de hoodies bestaat de IGWT collectie uit nog meer gave items, zoals T-shirts, sweaters en polo’s.

Lees meer over In Gold We Trust

IN GOLD WE TRUST BY FRANZEL AMSTERDAM

In Gold We Trust werd opgericht door de broers Eric en Victor Franzel. Eric begon zijn liefde voor mode al vroeg te ontwikkelen en begon na zijn studie het merk Franzel Amsterdam. In Gold We Trust werd als eerste collectie gepresenteerd op de Fashion Week, als onderdeel van het merk Franzel Amsterdam. Pas na een paar collecties besloten de broers van In Gold We Trust een op zichzelf staand merk te maken.

De eerste In Gold We Trust collectie kwam in het najaar van 2014 op de markt en was direct een groot succes. Ook onder nationale en internationale beroemdheden is de kleding van IGWT populair. Artiesten als Jebroer, Ali B en Lil ‘Kleine worden vaak gespot in de items, maar ook Chris Brown, Future en French Montana zijn fan van het merk.

THE GOLDEN AGE

De naam In Gold We Trust komt van de Gouden Eeuw. Het was het thema van een fashion show, en werd direct enorm populair. Dit is de reden dat Franzel Amsterdam doorpakte op het In Gold We Trust merk. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds ontzettend geliefd!

VOOR WIE IS IN GOLD WE TRUST?

De collectie van In Gold We Trust bestaat voornamelijk uit vrolijk gekleurde hoodies met het merklogo op de rug. De collectie van In Gold We Trust varieert van jassen, hoodies, vesten en T-shirts tot accessoires. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal basic kleuren, maar er is ook kleding in felle kleuren te vinden.

IGWT COLLECTIE

De collectie van In Gold We Trust is altijd te herkennen aan het merklogo. De shirts hebben vaak het merklogo groot op de rug of borst. Dit seizoen bestaat de collectie van In Gold We Trust uit toffe T-shirts met diverse logo prints. De kleuren groen en blauw worden veel gebruikt en een aantal shirts hebben zelfs destroyed details. Verder wordt de collectie ook aangevuld met een aantal accessoires, zoals tassen.

FEESTJE? SHOP IN GOLD WE TRUST

Doordat de items van In Gold We Trust zo populair zijn, draag je ze naar elke gelegenheid. De polo's en T-shirts draag je bijvoorbeeld perfect naar een feestje! Wordt het wat kouder? Neem dan een vest of hoodie mee.

VOOR HEM EN HAAR

De collecties van In Gold We Trust zijn unisex. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Iedereen kan het dragen. Wellicht is dat, gecombineerd met de simpele designs, wel het geheim van het merk.

Veelgestelde vragen