JACOB COHËN HEREN BIJ RICO MODA

JACOB COHËN HEREN BIJ RICO MODA


JACOB COHËN HEREN BIJ RICO MODA

Jacob Cohen is hét merk waar je kwalitatief fijne jeans kunt scoren. Het Italiaanse merk focust zich op de perfecte pasvorm voor jeans, waardoor elke jeans perfect zit. Opvallend is het label dat vaak op de achterkant van de jeans te vinden is. Deze zijn namelijk gemaakt van paardenhaar en geven een unieke look aan de jeans.

Lees meer over Jacob Cohen

Je hebt 24 van de 32 gezien

Toon meer

HANDGEMAAKTE JEANS VAN JACOB COHEN

Het merk Jacob Cohen werd in 1985 opgericht in het Italiaanse Veneto. Pas in 2003 werd het een grote succes, toen luxe steeds belangrijker werd. Van een Jacob Cohen jeans weet je zeker dat hij perfect zit. De pasvorm van de jeans is door de jaren heen verder geperfectioneerd, wat het merk alleen maar meer fans opleverde. Daarnaast wordt elke jeans met de hand gemaakt.

Bij Jacob Cohen koop je niet alleen een jeans of broek, je koopt een beleving. Bij elke jeans krijg je een bijpassende zakdoek. Ook kun je een speciale textielgeur bestellen voor bij de jeans, zodat je die unieke geur behoudt.

JACOB COHEN IS ECO LUXE

Een belangrijk punt van de Jacob Cohen-ervaring is de nadruk op duurzaamheid en ‘eco-friendly’ productie. Alle kleuren die gebruikt worden zijn 100% natuurlijke indigo, zonder chemicaliën. Dit is een unieke feature in de jeans branche.

VOOR WIE IS JACOB COHEN?

In de collectie van Rico Moda vind je verschillende Jacob Cohen jeans. Denk hierbij aan verschillende kleuren, zoals lichte en donkere denims in zwart, blauw of grijs. Er zijn ook verschillende modellen zoals een jeans of Jacob Cohen chino. Denim staat centraal in de Amerikaanse stijl, die sinds de jaren 60 over de hele wereld is verspreid. Denim staat niet stil en ontwikkelt zich dagelijks. De denim-trends van dit moment zijn donkere denim, distressed & destroyed, losse jeans en skinny-fits.

Jacob Cohen is de uitblinker onder de jeans. De jeans hebben een ideale pasvorm en ze zitten erg comfortabel. Het leuke van Jacob Cohen jeans is dat ze voor iedere gelegenheid te dragen zijn. Combineer jouw jeans met een net colbert en overhemd voor een zakelijke look. Draag de jeans met een leuk shirt en sneakers en je hebt een casual look.

DE BELEVING VAN JACOB COHEN

Bestel je een jeans van Jacob Cohen, dan is het pakketje een feestje om uit te pakken. Naast de jeans vind je ook de bijpassende zakdoek en een flesje met textielgeur. Dit is onderdeel van de beleving van het kopen en dragen van een Jacob Cohen jeans. Zodra je er eentje hebt aangeschaft, wil je niets anders meer!

JACOB COHEN JEANS

De collectie van Jacob Cohen bestaat uit verschillende pasvormen. Bij Rico Moda vind je vooral het Nick Slim model: een slim fit jeans met de perfecte pasvorm. Het Nick Slim model heeft een lichte stretch en sluit perfect aan op de huid. Een perfecte slim fit jeans!

DE COLLECTIE VAN JACOB COHEN

Hoewel Jacob Cohen vooral bekend staat om zijn jeans en broeken, wordt de collectie ook vaak uitgebreid met een aantal andere items. Nieuws zijn dit seizoen de geurkaarsen en de denim spray, waarmee je die unieke Jacob Cohen geur in huis haalt. Daarnaast hebben we vaak ook een paar riemen die je goed kunt combineren met zowel de jeans als de chino's van Jacob Cohen. Zo maak je jouw Cohen-look eenvoudig compleet!

Veelgestelde vragen