KENT & CURWEN HEREN BIJ RICO MODA

KENT & CURWEN HEREN BIJ RICO MODA

Kent & Curwen is een nieuw merk bij Rico Moda! Het merk ken je misschien wel van de nauwe samenwerking die het heeft met David Beckham. De collecties hebben een klassiek Engels tintje, maar wel in een modern design. Zelf omschrijven ze hun collectie als stijlvolle items voor de moderne man.

Lees meer over Kent & Curwen

KENT & CURWEN: GESCHIEDENIS EN OVERTUIGING

Kent & Curwen werd in 1926 opgericht in Engeland. Tegenwoordig wordt het merk aangestuurd door creative director Daniel Kearns. Dit doet hij in een partnerschap met David Beckham, die dus nauw betrokken is bij het merk. Kent & Curwen beschouwd hem als de ideale K&C man: stijlvol en succesvol.

Het merk Kent & Curwen vergelijkt zich graag met andere merken die ook van Engelse bodem komen. Zo beschrijven ze zichzelf onder meer als mannelijker dan Burberry, meer fashionable dan Hackett en bereikbaarder dan McQueen.

DAVID BECKHAM

David Beckham is partner van Kent & Curwen en nauw betrokken bij het merk. Ze zien David Beckham als dé man die Kent & Curwen draagt. De man die zowel voor zijn stijl als voor zijn prestaties wordt bewonderd. De collectie van Kent & Curwen sluit hier precies op aan: het zijn stijlvolle items, met een klassieke touch, zodat de persoon die de kleding draagt centraal blijft staan. David Beckham wordt dan ook regelmatig gespot in de kleding van Kent & Curwen.

VOOR WIE IS KENT & CURWEN?

Kent & Curwen is voor de moderne man die graag klassiek en fashionable de deur uitgaat. Bij het maken van de items houdt Kent & Curwen twee groepen in gedachten: Mannen die van sport houden en er een beoefenen, of ze graag kijken. Dit zijn ook de mannen die Kent & Curwen hebben leren kennen door David Beckham. De stijl van deze mannen is casual en mannelijk.

De tweede groep bestaat uit mannen die houden van kwaliteit en authenticiteit. Ze zijn niet zozeer geïnteresseerd in mode en trends, maar meer in het gebruik van de beste materialen en tijdloze stijl. Beide groepen zullen de collecties van Kent & Curwen geweldig vinden.

DE NIEUWE COLLECTIE VAN KENT & CURWEN

De eerste collectie van Kent & Curwen bij Rico Moda bestaat uit T-shirts, hoodies en sweaters. De logo’s op de borst zijn inmiddels een klassieker geworden: een geborduurde roos op een groot label. De items zijn er in verschillende trendkleuren, waardoor je ze eenvoudig mixt & matcht met je eigen garderobe. Shop de gehele Kent & Curwen collectie nu bij Rico Moda!

VEELGESTELDE VRAGEN