Lyle & Scott Softshell jassen voor heren

Lyle & Scott Softshell jassen voor heren

Lyle & Scott heeft de exclusieve collectie heren jassen waaronder de stoere designer softshell jassen. Met de sportieve look en stijlvolle touch zijn de softshells eenvoudig te combineren met jouw huidige collectie. Check de gehele collectie softshell jassen nu bij Rico Moda!


lyle & scott softshell jassen bij Rico Moda

De softshell jas is de laatste jaren steeds populairder geworden. De jassen van Lyle & Scott hebben een sportieve look en zijn ook nog een praktisch, zo hebben ze altijd een capuchon. De bekende Golden Eagle is natuurlijk terug te vinden op de linkerborst.

SOFTSHELLS IN VERSCHILLENDE KLEUREN

De collectie soft shell jassen van Lyle & Scott is vrij uitgebreid is elk jaar weer razend populair. Elk seizoen zien we soft shells in basiskleuren als blauw, zwart en groen wel weer terug, aangevuld met de trendkleuren van dit moment. Zo combineer je elke Lyle and Scott soft shell dus gemakkelijk!

DOOR WEER EN WIND

De Lyle & Scott softshell jassen zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook praktisch. Door de gebruikte materialen, polyester en elastan, zijn de jassen wind- en waterafstotend. De Lyle & Scott softshell jassen zijn perfect geschikt als tussenjas en geschikt voor temperaturen tot 10 graden.