Lyle & Scott Hoodies voor heren

Lyle & Scott Hoodies voor heren

Comfortabele en hoogwaardige hoodies van Lyle & Scott. Maak jouw streetwear collectie compleet met deze hoodies. De basic kleuren maken het eenvoudig te combineren met andere kledingstukken. Check de collectie bij Rico Moda.

DE COLLECTIE HOODIES VAN LYLE & SCOTT

De hoodies van Lyle & Scott zijn een perfecte toevoeging voor je designer collectie. Je kunt ze goed combineren met andere items van Lyle & Scott, zoals een T-shirt. De hoodies voelen door de gebruikte materialen zacht aan en zijn door de verschillende kleuren zowel in de zomer als in de winter goed te stijlen.

DE GOLDEN EAGLE

Iedere hoodie van Lyle & Scott is voorzien van het bekende logo van het merk, de Golden Eagle. Deze adelaar is altijd terug te vinden op de linkerborst. De basic hoodies zijn met dit embleem helemaal af.

VERSCHILLENDE KLEUREN

We hebben verschillende kleuren Lyle & Scott hoodies bij ons in de collectie. De basiskleuren zoals zwart en grijs zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Wil je liever iets meer opvallen? Ga dan voor bijvoorbeeld een roze of groene Lyle & Scott hoodie. Welke kies jij?