Lyle & Scott vesten voor heren

Lyle & Scott vesten voor heren

Lyle & Scott heeft een mooie collectie met vesten, waaronder sportieve designer sweatvesten. De sweatvesten zijn warm en stijlvol. De sweatvesten zijn eenvoudig te combineren met jou huidige collectie. Check de gehele collectie vesten nu bij Rico Moda!


LYLE & SCOTT VESTEN VOOR HEREN BIJ RICO MODA

De vesten zijn Lyle & Scott zijn tijdloos en perfect voor iedere gelegenheid. Of je nu lekker wilt chillen, naar school gaat of een meeting op je werk hebt: de basic vesten van het merk zijn perfect. De Golden Eagle is natuurlijk altijd terug te vinden op de items. Combineer je vest met een Lyle & Scott T-shirt, zodat je outfit helemaal compleet is. Dus: geef je sportieve look een boost met een van de vesten van Lyle & Scott.

LYLE & SCOTT SWEATVESTEN

Met een Lyle & Scott sweatvest ga je voor een sportieve uitstraling. Combineren is erg gemakkelijk. Draag je Lyle & Scott sweatvest open en combineer met een basic T-shirt. Draag ‘m dicht en combineer met een Lyle & Scott sweatpants voor een matchende chill outfit.

BASIC KLEUREN

De vesten van Lyle & Scott hebben we in verschillende basic kleuren zoals blauw, grijs en zwart. Een basic vest is tijdloos en perfect voor iedere gelegenheid.