MASTRUM HEREN BIJ RICO MODA

MASTRUM HEREN BIJ RICO MODA

Mastrum is een nieuw kledingmerk dat is ontstaan uit een samenwerking met het Massimo Osti Archief. Het innovatieve karakter en de unieke ontwerpen zijn kenmerkend voor het merk. De collectie bestaat voornamelijk uit een combinatie van de laatste streetwear trends, met een sportieve look en een militair design.

Lees meer over Mastrum
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,7 Review score
Gratis verzending in NL + BE
usp
9,7 Review score

Je hebt 23 van de 23 gezien


INNOVATIEF EN MILITAIRE DESIGNS VAN MASTRUM

Mastrum werd eind 2008 opgericht door een samenwerking met het Massimo Osti Archief. Massimo Osti ken je misschien wel als de oprichter van CP Company en Stone Island. De invloed van zijn werk is ook direct zichtbaar in de collecties van Mastrum: innovatieve materialen en militaire designs zijn de speerpunten van Massimo Osti.

Het merk zet elk seizoen weer een unieke collectie neer, waarbij sportieve elementen worden gecombineerd met een militair design. Daarnaast zijn de items van goede kwaliteit en gaan de gave designs lang mee. Mastrum heeft een eigen identiteit, die zij zelfs niet verliest wanneer de collectie meegaat in de trends, bijvoorbeeld bij het kleurgebruik.

MASSIMO OSTI ARCHIVE

Massimo Osti (1944-2005) is een Italiaanse modeontwerper die vooral bekend is geworden als de oprichter van Stone Island en CP Company. De producten die hij heeft ontworpen zijn vooral voortgekomen uit zijn eigen ontwerp-ideeën, productinnovaties en de inspiratie die hij haalde uit het bestuderen van militaire kleding. Het label Mastrum is eind 2008 opgericht en is voortgekomen uit een samenwerking met het Massimo Osti Archive. Het label is nu trots onafhankelijk.

VOOR WIE IS MASTRUM?

Voor de fans van Stone Island en CP Company is Mastrum een goede toevoeging aan de kledingkast. Door het combineren van de laatste streetwear trends met een sportieve look en een militaire touch, spreekt Mastrum een erg brede doelgroep aan. Je creëert met Mastrum items namelijk heel eenvoudig een vette look. Door de casual uitstraling van de producten is het merk toegankelijk voor jong en oud.

MASTRUM ID BADGE

Op de producten van Mastrum vind je een 'Compass ID badge', deze is in sommige gevallen afneembaar. Op de polo's en T-shirts is het compass logo geborduurd. Het compass logo geeft het merk een exceptionele uitstraling mee.

MASTRUM JASSEN

Dit seizoen komt Mastrum ook met een aantal jassen. Bij Rico Moda vind je softshell jassen en parka's van het merk. Perfect om je warm te houden tijdens het voor- en najaar. De jassen van Mastrum hebben net als de rest van de collectie een stoere militaire uitstraling en matchen daardoor perfect met de andere items van Mastrum!

DE MASTRUM COLLECTIE

In de collectie vind je onder andere jassen, truien en T-shirts. De items kun je kenmerken als sportief en innovatief en kunnen worden omschreven als zeer betrouwbaar als het gaat om de kwaliteit. De collectie van Mastrum shop je natuurlijk bij Rico Moda!

VEELGESTELDE VRAGEN