MASON GARMENTS HEREN BIJ RICO MODA

MASON GARMENTS HEREN BIJ RICO MODA


MASON GARMENTS HEREN BIJ RICO MODA

Mason Garments is één van de populaiste Nederlandse schoenenmerken.

Met een paar goede basissneakers in de collectie, komen ze elk seizoen ook weer met een paar trends. Mason Garments schoenen zijn altijd herkenbaar aan de gouden M, die op het label op de hiel is geborduurd.

Lees meer over Mason Garments

Je hebt 18 van de 18 gezien


NEDERLANDSE MASON GARMENTS SCHOENEN UIT ITALIË

Mason Garments is in 2012 opgericht door de designer Rendi Aditia. Aditia, zelf fan van high end fashion, droomde ervan schoenen te maken die zijn eigen stijl en persoonlijkheid uitstraalden. Het doel van Mason Garments was om betaalbare sneakers van perfecte kwaliteit te leveren. De balans tussen toegankelijkheid en exclusiviteit is wat het merk uniek maakt.

Hoewel de sneakers in Nederland ontworpen zijn, worden de schoenen in Italië gemaakt. Het Italiaanse vakmanschap en de Nederlandse ontwerpen zijn een perfecte mix. De schoenen van Mason Garments zijn razend populair en onder elke outfit eenvoudig te combineren.

MASON IS VRIJ EN DIVERS

De naam "Mason" refereert naar de 'free mason' (vrijmetselaars)-ideologie van het creëren van productieve individuen van verschillende achtergronden. Het huidige Mason Garments team is dan ook een groep mensen met allerlei verschillende achtergronden, maar wel met dezelfde visie. Met een designstudio in Amsterdam en een fabriek in Italië is er een energieke houding met een productieproces uit het ervaren Italië.

VOOR WIE IS MASON GARMENTS?

Mason Garments is een uitstekend schoenenmerk voor heren die gaan voor casual en sportief, maar wel houden van het gevoel en de ervaring van high end designerschoenen. Mason Garments sneakers en schoenen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met basics of zelfs onder een meer complexe look. Mason Garments is toegankelijk en exclusief, en het zijn juist deze tegenstrijdigheden die voor de kenmerkende spanning zorgen.

Bij Rico Moda vind je diverse type sneakers van Mason Garments. De TIA en Torino zijn de populairste sneakers, en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Ga je bijvoorbeeld voor een witte leren sneaker, of kies je voor een suède sneaker? Nieuw is nu ook het Firenze model: een gave sneaker in verschillende kleurcombinaties.

LIMITED EDITIONS

Mason Garments gaat regelmatig samenwerkingen aan met bekende merken, om zo een unieke sneaker te produceren. Voorbeelden hiervan zijn de Mason x Playboy Guilty Pleasure collectie en de Mason x Coca Cola Sparkling Senses collectie. Van beide sneakers worden maar een paar honderd paar wereldwijd gemaakt en zijn dus echt exclusieve sneakers. Naast samenwerkingen brengen ze ook hun eigen exclusieve sneakers uit: de Genova 2 is hiervan een goed voorbeeld.

TIA: BASIC SNEAKERS MET EEN TWIST

Het basismodel van Mason Garments is de TIA. Deze elegante maar sportieve sneakers zijn er in diverse basiskleuren, zoals zwart, wit, grijs en donkerblauw. Zo combineer je de sneakers altijd eenvoudig onder je outfit!

TORINO

Veruit het populairste model van Mason Garments is de Torino. De meeste van de Torino modellen zijn gemaakt van zacht leer. Het merklogo is te zien op de zijkant van de schoen, de hiel en op de tong. Ook de piramide-zool is herkenbaar aan de Torino modellen. Elk seizoen zien we dit model weer terugkeren, in steeds weer diverse kleuren.

Veelgestelde vragen